Help la vopsit, Am facut ceva naspa . . .
![]() ![]() ![]() |
Help la vopsit, Am facut ceva naspa . . .
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
nu inteleg ce e cu bulele de pe aeratoare ...dar unde nu ai dat cu Plastic primere foarte probabil sa se cojeasca vopseaua si sa cada .
This post has been edited by avathan: 13 Oct 2006, 16:51 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca nici macar n-ai degresat aeratoarele alea, asa-i?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cum sa spun eu ... erau unele locuri in care atunci cand pulverizam parca fugea vopseaua ca si cum ai arunca o piatra intr-o balta si se formeaza cercurile alea asa imi fugea si mie vopseaua din punctele respective ...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bolidu |
![]()
|
Ba din contra "tatabobu" am dat cu solutie de geamuri. Sa nu imi zici ca de la aia sa facut asa ............
![]() This post has been edited by bolidu: 13 Oct 2006, 17:11 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E posibil, nu stiu ce compozitie are solutia aia. Incearca sa le speli cu alcool tehnic (daca n-ai: spirt medicinal, n-ar trebui sa faca probleme) si sa revopsesti. Daca tot nu ies bine, mergi in targ si cumpara altele
![]() LE: nu se facusera cumva lucioase? Ca atunci ar trebui sa le matuiesti putin, cu un smirghel fin, sa aibe vopseaua de ce sa se prinda. This post has been edited by tatabobu: 13 Oct 2006, 17:12 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bolidu |
![]()
|
Pana la cumparat nu mai este alta solutie? Sa zicem ca il scot la fata cu spirt si dac dupa aia dau cu plastic primer dala iese? Macar sa stiu sa nu cumpar degeaba.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
totul se trage de la aripioara aia de rechin. daca esti kitschos asa patesti.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
bolidu |
![]()
|
Eu am cerut sfaturi intr-o situatie disperata nu pareri despre personalitatea mea
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca rasfoiai putin forumul vedeai cum trebuie vopsit plasticul plus ca primerul ala ca si costuri facea f putin, asa ai stricat tot ca te-ai ieftinit sa nu iei si primer. poate-s prea acid eu si imi cer scuze...
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
bolidu |
![]()
|
Pai pana la urma alt solutie nu a mai ramas. Maine o sa ma duc sa iau Plastic Primer si sa vad ce boacana mai fac. O sa pun si niste poze pe saptamana viitoare.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Aeratoarele erau date cumva (ca si bordul probabil) cu silicon pt. bord? Daca da , atunci probabil asta e problema. Am vopsit la cateva Logane fara nici un fel de primer, cu spray pt. roti (Felge Lack -argintiu, Made in Germany ) si nu se ia vopseaua sub nici o forma. Doar ca am degresat initial cu alcool. Atentie ! nu cu diluant , benzina sau mai stiu eu ce solventi care ataca plasticul.
This post has been edited by Amedeus: 13 Oct 2006, 18:53 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
GABONE77 |
![]()
|
bafta! si te rog eu renunta la aripioara aia de rechin
![]() eventual cand mai ai vreo nelamurire mai da un search pe forum ca s-au vorbit cate luna si-n stele. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
bolidu |
![]()
|
il legatura cu siliconul asa este am dat si pe aeratoare dar trecuse cam o saptamana peste ele si plus de asta am dat cu solutie de geamuri pentru curatare aia nu curata si pelicula aia de silicon? Oricum maine iau Plastic Primer si tre sa mearga cu ala ca altfel iau doua grenade si o arunc in aer
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
GABONE77 de ce urasti tu atat de mult coada aia? Mie mi se pare o chestie oarecum reusita aa si vreau sa spun ca nu e daia panarama din bazar are o oarecere forma mai speciala cam cum e aia de BMW ceva de genu`. Oricum nu te acuz gusturile nu se discuta.
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
am facut eu un tutorial cu vopsitul aeratoarelor...acum, ca ai zbarcit-o mai e o solutie...le dai cu smirghel fin (incearca sa ieie si din vopseaua prinsa, dupa aia degresare si vezi ca primerul ala e un fel de acetona, vezi pe topicul cu vopsit ).dai cu el si lasi sa se usuce..5-10 min. dupa ce le vopsesti lasa-le sa se usuce normal sau ajuta-le cu un uscator de par, da nu il tine prea aproape sa nu curga vopseaua de la jetul de aer.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Problema e cu siliconul care a patruns si in plastic si care va impiedica, indiferent de primer, aderenta vopselei. Va trebui sa smirgheluiesti suprafetele pina devin mate apoi sa dai cu primer pt aderenta si apoi cu vopsea. Bafta.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
bolidu |
![]()
|
Multam tuturor pentru informatii, mi-au fost de mare ajutor. Maine ma apuc de treaba si va zic ce a iesit.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
bolidu |
![]()
|
Am rezolvat cu vopsitu`. Am dar cu spirt la greu pe ele si dupa ce dadeam cu spray-u imediat veneam cu uscatorul de par si se usca automat. A iesit belea. Mai greu mi-a fost sa scot aripioarele la aeratoare dar am gasit solutia ideala de a le scoate fara sa se rupa si am rezolvat si cu alea. Cam atat. Pace !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
baga si ceva poze.....
|
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
bolidu |
![]()
|
Vor veni si alea poimane cel mai probabil
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si uite asa ... cand te mananca sub aripioara de rechin ... uite ce patesti .
![]() Eu vreau sa-mi instalez si nu eleron sus pe hayon , il am deja cumparat , inca nu e vopsit , este din fibra si am cumparat deja pentru el Plastic Primer si vopsea la culoare . Acum intrebarea este ... oare o tine siliconul sau trebuie sa dau gauri in hayon ???? Ce idei aveti ??? P.S. Nu este tipul acela de plastic prost de Vitan , ci unul mult mai frumos lucrat ! Seamana mult cu cel de Matiz ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
rotuning |
![]()
|
![]() Australanthropus olteniensis Group: Members Posts: 337 Joined: 18 June 04 From: pe langa Buridava ![]() |
Siliconul va tine la fel de bine ca si scuipinolu'. Evident ca il prinzi cu suruburi!
Ce eleron? Si cat? Pentru fibra nu e musai primeru'.....da poti sa dai. Eventual spritzkit. Si hotaraste-te! E din fibra sau din plastic? E cumva modelu' asta? This post has been edited by rotuning: 18 Oct 2006, 15:17 Attached thumbnail(s) solenza4.jpg ( Size: 26.14k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
RENAULT
Megane
2.2 1.6 16V CD 2006 TOYOTA NGYaris 1.3 VVT-I Luna LCA M/M
ARO 11.9 1.6D ex:Dacia Solenza Clima 1.4 MPi ex:AlfaRomeo33 1.5 ie ex:DaciaNovaGT |
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Aeratoarele le-ati vopsit la pozitie ....
![]() Normal ar parea sa le fi demontat, daca da cum le-ati demontat fara sa le ciupiti, juliti, etc ??? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Eu nu am incercat sa le scot,dar mi-a spus cineva ca ies prin tragere.Le deschizi la maxim si tragi de ele cu degetele,pentru ca daca folosesti obiecte dure risti sa le strici.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca trageti de clapetete de la aeratoare e posibil sa le rupeti. Se baga o tabla subtire intre bord si aerator si se impinge. Trebuie gasite clemele de la aeratoare, parca sunt 3 si in ele trebuie sa impingeti. Bagati tabla si invartiti aeratorul in timp ce impingeti cu tabla sa gasiti clemele. Cand ati gasit una trageti de aerator si o sa iasa putin, repetati pana iese de tot.
This post has been edited by 2dor: 7 Jan 2007, 11:19 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
Mai clar se poate, cam confuz ???
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Pai cum sa-ti spun eu...
Deschizi clapetele si cu cate 2 degete de la fiecare mana(sau cu degetele mari) apuci din interiorul aeratorului si tragi spre tine(nu tragi de acele clapete).Am inteles ca ies cam greu dar ies.Sper ca ai inteles cat de cat ce am vrut sa zic. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
by ... mobihel... - care trebuie sa foloseasca butonul Fast Reply si nu Report....
Plastic Primerul este o solutie care face ca vopseaua sa adere la plastic. Fara el vopseaua se cojeste(cel mai bun exemplu de nefolosire sunt spoilerele alea julite pe care le vezi pe la diferite masini). problema se poate remedia, adica cureti foarte bine cu hartie abraziva vopseaua de pe plastice - ai grija sa nu fie zgaraieturi de la abraziv si sa fi curat pe maini - dupa care dai cu plastic primer dupa care vopsesti. Plastic primerul nu este scump deloc. La noi e 6.5 lei/100ml |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
mobihel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 July 05 ![]() |
Orice plastic care se vopseste trebuie dat cu plastic primer inainte.
Ordinea operatiilor este: matuire - curatare cu hartie abraziva degresare aplicare Plastic primer aplicare vopsea Plastic primerul nu este scump deloc. noi il vindem cu7 lei/100mL |
--------------------
dacia
solenza
- bv-08-rbb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 16:05 |