Pedala ambreiaj tare ca piatra (mai tare decat cea de frana)
![]() ![]() ![]() |
Pedala ambreiaj tare ca piatra (mai tare decat cea de frana)
Deviltry |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
OPEL
J96 / Vectra B, 1.6
- Metalic jungle green
|
|||
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
DECI
La pedala trebuie sa ai un joc de max 5mm La furca joc de atac de max 3 mm Buba ta cred ca este pe traseul cablu pedala, verifica arcul de readucere pedala sa nu fie prea tare Verifica jocurile mentionate mai sus verifica daca pedala merge usor in bolt, verifica traseul de cablu sa nu fie in unghi |
-------------------- Kox
|
|
Deviltry |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am ambele jocuri in ambele capete ale cablului de ambreiaj.
Poti fi mai explicit Dyda ? traseul cablu pedala? sa ung cablul de ambriaj cu un pic de ulei ? Cat de tare trebuie sa fie arcul de la pedala ? Cum verific daca traseul de cablu sa nu fie in unghi? Multumesc |
--------------------
OPEL
J96 / Vectra B, 1.6
- Metalic jungle green Honda Accord Sedan CU2 MY2009 2.4 A/T Volcano Grey
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Da jos arcul readucere pedala ambreiaj si constata ce se intimpla iar cablul sa aiba un traseu lin nu
|
-------------------- Kox
|
|
alezz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 17 April 04 From: Bucuresti ![]() |
salut! din ce scrie aici nu ai facut nimic in legatura cu rulmentul de presiune care poate fi principalul vinovat pt. problema ta si daca nu l-ai schimbat odata cu placa si ferodoul discului e pacat pt ca e f ieftin in comparatie cu placa de presiune spre ex. nu cumva iti face si zgomote? |
||
-------------------- |
|||
bu-bu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 May 04 From: Bucuresti ![]() |
o fi blocat .. placa veche avea uzura mare ?
e vre-o 100-150 parca .. trebuia sa-l fi schimbat si p'ala. |
-------------------- Dumnezeu ne-a dat masini si dracu le-a facut dacii.
|
|
Deviltry |
![]()
|
Ce am mai facut:
Am schimbat cablul de ambreiaj cu unul nou, pe care l-am uns bine cu ulei. Rezulta un traseu lin la pedala ambreiaj, dar TOT FOARTE TARE ESTE. Nu uruie cand bag in viteza, deci rulmentul presiune nu cred ca se face vinovat de problema pedalei tari. Ma mai puteti ajuta cu ceva sfaturi ? |
--------------------
OPEL
J96 / Vectra B, 1.6
- Metalic jungle green Honda Accord Sedan CU2 MY2009 2.4 A/T Volcano Grey
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
mai ramane de verificat ansamblul levier+ax+furca; se poate ca axul sa se roteasca greu in carcasa ambreiajului;
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:39 |