DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Senzor ABS, ...probleme

driverx
post 18 Oct 2006, 08:20
Post #1

--- Membru cu ralanti ---

Group: Members

Well, masina a fost reparata dupa accident. Ieri s-a facut un test general al masinii (oare la asta ii zice test CLIP? unsure.gif ) si masina nu a trecut testul. Care credeti ca este motivul? Well, nu o sa ghiciti asa ca o sa va zic eu. Senzorul de ABS de la roata stanga fata NU merge bine. Mi-a spus tipul de acolo ca computeru e OK, cablaraia la fel, dar ca roata aia raporteaza la o rotatie doar 7 dinti din cei 48. Masina nu a avut avarii la impact pe partea stanga, deci eu sincer m-as cam mira sa se strice asa usor senzorul ala. Totusi SPER ca pe CASCO imi va schimba si acest senzor sa iau o data masina asta ca m-am saturat.

Pareri? klaus?

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
prody
post 18 Oct 2006, 17:11
Post #2

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Ti l-au schimbat mecanicii cu unul de pe o masina a vreunui amic de-al lor, oricum al tau se va rezolva pe garantie. Sa speram ca s-au limitat la atat si nu s-au nesimtit, altfel o sa stai cu ea numai prin service. Asta e ceea ce cred eu, insa se poate sa fi fost pur si simplu un viciu ascuns care s-a manifestat atunci. M-am uitat pe forum si nu am vazut detalii cu accidentul tau, da-mi si mie un link te rog.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
driverx
post 18 Oct 2006, 17:27
Post #3

--- Membru cu ralanti ---

Nu prea am postat despre accident. Idea e ca un Iveco Daily a virat brusc la stanga in fata mea in timp ce eu depaseam. Rezultatul a fost ca am intrat sub duba imediat dupa puntea spate a lui....nu l-am prins chiar la 90 grade, dar coltul spate a dubei mi-a rabatat oglinda dreapta smile.gif Partea stanga a fost mai putin afectata dar acolo s-a manifestat problema.

Varianta ta nu m-ar mira deloc. Mi-a disparut pana si cauciucu ala mic care limiteaza cursa la usita de la rezervor. cenzuratii dracului.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 19:44
Forum Renault