DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Costuri revizie 4 ani Solenza. Oare cat va fi ?

minny
post 18 Oct 2006, 15:09
Post #1

Membru porcos

Group: Members

Buna,

Am o solenza confort din primul lot (mai 2003) cu 33.000 de km la bord si stau sa ma gandesc ca la anul in aprilie-mai o data cu revizia de 40.000 va trebui sa adaug in lista de "cumparaturi" si o gramada de alte componente ce se schimba la 4 ani. As vrea sa fac o lista cu toate aceste componente ce trebuie schimbate/operatiuni ce trebuie facute in mod obligatoriu (conform carnetului de intretinere) dar si o lista cu ce ar fi recomandat a fi schimbat/facut pentru siguranta si marirea confortului pasagerilor (fie el doar si acustic biggrin.gif). Credeti ca ma puteti ajuta cei care ati facut mai multi km cu solnizele voastre sau aveti cunostinte de mecanica mai bine puse la punct ? Daca altceva nu sa vad cat pot face mai din timp sa nu las totul pe anul viitor altfel va trebui sa imi vand masina sa am bani de revizie wacko.gif ...

--------------------
------ ------ ------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 18 Oct 2006, 15:33
Post #2

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Ar trebui sa o vezi ca pe o revizie de 60.000 Km. cauta acele topicuri despre revizia de 60.000 si te lamuresti.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
deeJayOg
post 22 Oct 2006, 18:58
Post #3

Mandru posesor de Solenza...da' vreau altceva

Group: Members

Ca sa iti faci o idee. Cea mai scumpa revizie e cea de 60.000KM.
Solenza Confort din aug 2003. Am facut acum doua saptamani revizia de 60.000KM. Tot tacamul m-a dus pe la 7 milioane. Am schimbat tot conform manualului, desi din cate se parea, curelele mai rezistau inca 10.000 km pe putin. Planetara dreapta fata e de schimbat pe viitor....am vazut ca imi cam cloncane...dar asta nu e o urgenta.

This post has been edited by deeJayOg: 22 Oct 2006, 19:02

--------------------
DACIA SOLENZA Confort 2003 1.4/55kW/75CP
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 00:38
Forum Renault