La strada
![]() ![]() ![]() |
La strada
Pedro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|||
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pedro nu cred ca te platesc cei de pe DC asa ca nu mai deschide topicuri ca ai o caruta de topicuri
![]() Hai sa terminam cu cele vechi si apoi cu astea ! On topic : O fi murit lasa-l sa e odihneasca in pace ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
E, zi si tu acu', cum sa fac eu sa nu iau ban ? Uite te invit la o prajitura ceva
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Radio 21 underground?
![]() Ca fapt divers, stii ca la inceput, Radio 21 era localizat in sediul PSD ? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da, si cifra 21 inseamna in alfabetul romanochirilicoegiptean PSD.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E clar, Cocarlea asta e Hayssam... A disparut!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Pedro |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 19 Oct 2006, 10:47) Radio 21 underground? ![]() Ca fapt divers, stii ca la inceput, Radio 21 era localizat in sediul PSD ? ![]() Pe atunci era undeva intre romana si victoriei si da , daca imi aduc aminte bine era pe acolo plin de abtibilduri si promo cu iliescu, material promotional pentru alegeri. Oricum emisiunea asta era beton rau, nu avea legatura cu restul ce era pe acolo, muzica buna si foarte buna de la suie paparude la tiamat si anathema . Oricum la ultima emisiune nick a venit beat turta si toata noaptea si-a bagat p.... in ei, care "ei" nu stiu. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cite imi aduc eu aminte emisiunea se chema "LA Strada", nick-urile celor doi erau Nic si Dia, nu imi aduc aminte ultima lor emisiune dar mi-a parut foarte rau ca nu a mai fost difuzata.Deah era pt oameni care mai avea cite ceva prin cap si stiau sa citeasca printre rinduri.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
Pedro |
![]()
|
De Dia uitasem , imi ramasese Vadi in cap, oricum isi faceau aia de cap de mama focului acolo.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Unknown User |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 24 October 07 ![]() |
Pot spune ca emisiunea La Strada mi-a deschis intr-o oarecare masura mintea. Pentru mine, probabil a fost cea mai influenta emisiune media. Pierdeam noptile la rand pentru a asculta opinii a la Andrei Gheorghe, alaturi de muzica diferita. Mult diferita fata de ce auzeai la acea vreme.
Pe Dia l-am cunoscut la scurta vreme dupa ce a plecat de la emisiune, prin 2001. Am fost angajatul lui si era un tip cu o personalitate aparent infecta. A fost un soc pentru mine pentru a vedea un exploatator la modul cel mai direct, dar care la radio parea un zeu, cel putin pentru copilul din mine din acea vreme. |
--------------------
nu am
nu am
N/A
- N/A
|
|
dastrala |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 14 November 07 ![]() |
azi ma intrebam si eu acelasi lucru, asa ca m-am apucat sa caut pe net si dupa ce am dat peste voi si inca alti oameni care intrebau acelasi lucru uitati ce am gasit:
www.happyfish.ro - mergeti la cultural fish si apoi la LIPSTICK TRACES am mai auzit ca nicolae ar fi avut niste emisiuni la guerilla; nu am ascultat niciuna, habar n-aveam... daca mai afla cineva vreodata de vreo emisiune radio facuta de nic, va rog anuntati-ma si pe mine. cele 3 minute de happy fish sunt muuult prea putin pentru cat are de spus omu asta va salut! |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:54 |