DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ezitare scurta la accelerari bruste, sa fie benzina sau vreo dereglare?

Cruiser
post 19 Oct 2006, 21:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Poate n-am fost atent pana acum, poate s-a mai racit afara. Nu stiu din ce motiv, ieri si azi, la drumuri lungi (vreo 300 km in total) am remarcat ca, daca apas brusc pedala la blana, masina reactioneaza printr-o ezitare, ca si cand s-ar inneca pentru o fractiune de secunda, si abia apoi accelereaza corespunzator. Fenomenul se intampla la 50 sau 60 kmph in a treapta a patra, de pilda, sau la 40 kmph in a 3-a. Mi se pare ciudat pentru ca am set motor nou, pus de vreo 1500 de km. si mergea perfect, accelera mult mai lin, mai prompt, pana acum. Benzina e aceeasi pe care o pun de obicei - OMV EcoPremium 95.

Multumesc pentru lamuriri de pe acum.
Cele bune

This post has been edited by Cruiser: 19 Oct 2006, 21:50

--------------------
VW GOLF 3 GTI 1996 - MS-50-GTI
VW Golf 3 GTI 2.0l 8v 115 HP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EUROPE_
post 19 Oct 2006, 21:52
Post #2

membru reactiv

From: Craiova

Aici problema tine de reglaje. Carburatorul in special. Asa face si a mea.
Verifica pompa de benzina, si mai ales pompa de repriza, CNC.
Hai noroc!

--------------------
Renault Fluence 2010 1.6 16v Evo Life
Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
+
blackmamba
post 20 Oct 2006, 09:14
Post #3

Membru incepator

Am si eu cam aceeasi problema. Plec cu ea din parcare, merg 10-15 min fara probleme pana la primul stop. Dup-aia daca plec se ineaca rau si mi se opreste motorul. Sa fie de la benzina ca am ramas fara intr-o zi si ca sa nu fac pana prostului am pus dintr-o sticla pe care o aveam in portbagaj de la primul proprietar. (Am masina abia de 2 saptamai). Benzina bag de la Rompetrol Premiun Plus... Ceva sugestii

--------------------
Dacia Berlina 1997
+
D2ani
post 20 Oct 2006, 09:37
Post #4

Membru

sal blackmamba: verifica daca cuiul poantou inchide bine si nivelul din CNC. verifica daca nu ai returul de benzina infundat. eu am patit-o ...per total o curatare a carb si a jigloarelor ar fi bine sa faci,este posibuil sa-ti fi tras mizerii de prin rezervor .

--------------------
dacia nova gt 1998 - b16rgw
+
Cruiser
post 20 Oct 2006, 10:04
Post #5

Membru incepator

N-am avut vreme sa merg pe la mecanic, dar de dimineata am facut o tura pe E60 din Tg. Mures pana la Sighisoara. Am tras putin de masina, pe 3 dealuri (treapta a 2-a pana la 60, a 3-a pana aproape de 80 la ora), am fugit in linie dreapta cu 120 la ora. Sa vezi minune. Nu mai face deloc asa cum descriam in primul post. I-a venit mintea la cap. Poate ca era ceva infundat. Sa speram ca n-o sa mai patesc din nou.

Oricum, cu prima ocazie, urmeaza o curatare asa cum s-a spus aici, si o verificare atenta. Multam.

--------------------
VW GOLF 3 GTI 1996 - MS-50-GTI
VW Golf 3 GTI 2.0l 8v 115 HP
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 18:43
Forum Renault