berline & "raliuri"
![]() ![]() ![]() |
berline & "raliuri"
ct03nut |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 14 March 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|||
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
salut
no offense , dar mi-e mila de masina ta ![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
ct03nut |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 14 March 06 From: Constanta ![]() |
in chestii din astea nu trebuie mila, oricum a fost organizat pe un teren extrem de nasol si eu imi pusesem amortizoarele tari, se vede dupa cum tzopaie...deh...nu putem sa fim ca in alte tari ..
|
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Frumos, felicitari
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Sunt foarte moi amortizoarele tale pt circuitul ala. Mai ai mult de lucrat la suspensie.
|
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
ct03nut |
![]()
|
ma rog.. important e ca a iesit frumos si berlina a iesit pe la mijloc dintre toate masinile, ceea ce am vrut sa demonstrez am demonstrat, faptul ca e totusi o masina destul de reusita
|
--------------------
Honda
CBR 600RR
2005
- CT-16-MSI
|
|
iceteam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 14 March 06 From: CT ![]() |
destul de intesant, prezent acolo la "galerie"
![]() |
--------------------
Dacia :)
1310
84
- 86 ADY
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Si care e legatura cu imbunatatirile?
La diverse. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Pai, masina ta e stock ? Ce are in plus? Afara de faptul ca, zici tu, ca ai umblat la suspensii ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Filtru de aer sport si toba are in plus
![]() A, si probabil un ambreaj varza dupa concursul respectiv ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
matrafox |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 2 May 05 ![]() |
trebuie neaparat coborata masina daca vei mai participa la alt raliu,pierzi mult cand ramai cu roata pe sus ....mai multe sigur cred ca stie SGM
|
--------------------
dacia
1310 tlx
- CT-02-GVS
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
@argon, cum sa se duca ambreiajul dupa o cursa ca asta?
@ct03nut are dreptate argon? ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:45 |