Am pierdut antifurtul de la roata ... ce ma fac?
![]() ![]() ![]() |
Am pierdut antifurtul de la roata ... ce ma fac?
Shosetu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 24 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|||
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Initial, sa te uiti bine bine ce model are antifurtul tau.. fa o poza sau ceva...
Dupa aia te duci frumusel in Vitan, ca te vad ca esti din Buc, te invarti pe la tarabe pe-acolo, si cand dai de modelul care trebuie, te rogi de vanzator sa-l cumperi fara tot setul de antifurt. Presupun ca nu-ti convine sa schimbi tot setul pentru un antifurt pierdut. Si aia e... ![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Shosetu |
![]()
|
Eu vreau sa scap de tot de ele iar faza cu, cumparatul unui antifurt nu prea imi vine sa ma risc deoarece am testat un antifurt de la un vecin si m-am chinuit degeaba. Cu toate ca semanau foarte mult se pare ca surubul antifurt erea un pic mai mare, cu alte cuvinte fac drumul in vitan la risc si parca m-ash complica asa.
Da' dupa ce fac pana' ma opresc in vitan cu harb'ul si conving eu un vanzator cu o bere sa imi "imprumute" un antifurt sa le dau si pe celalalte jos. |
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
am patit si eu ce ai patit si tu si fara ciocan si dalta nu am reusit sa rezolv.spor la treaba
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Despre ce antifurt e vorba? prezon sau de la capac?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
cu flexul polizezi peo parte si alta pana intra o cheie sil desfaci cei asa mare inginerie?
|
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
Shosetu |
![]()
|
sik, chiar asa am facut
![]() This post has been edited by Shosetu: 30 Oct 2006, 01:58 |
--------------------
Harb
Berlina
86
- ADA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:46 |