Pertea inferioara a scimbatorului de viteza
![]() ![]() ![]() |
Pertea inferioara a scimbatorului de viteza
Tusa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 June 04 From: Tamasfalau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Europa
- CV-77-ZZZ
|
|||
bu-bu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 29 May 04 From: Bucuresti ![]() |
vre-o 100-150 mii parca costa toata maneta schimbatorului .. schimb-o ! despre garnituri nu stiu ... o sa aflu dupa sesiune cand o schimb si io.
|
-------------------- Dumnezeu ne-a dat masini si dracu le-a facut dacii.
|
|
SPAWN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 26 May 04 From: BUCURESTI DR TABEREI ![]() |
da cam 100 de mii e bieleta aia de la schimbator.parca asa se numeste :?: :roll:
|
-------------------- CU DACIA DEVII MECANIC LA SIGUR
|
|
Tusa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 June 04 From: Tamasfalau ![]() |
Multumesc pentru sfaturi am sa incerc saptamina viitoare sa-l schimb,sper sa reusesc.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Europa
- CV-77-ZZZ
|
|
prochi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 April 04 From: Iasi ![]() |
Tusa : cel mai simplu ar fi sa schimbi garnitura aia aia care ai vazut ca e rupta.
Levierul schimbatorului in partea inferioara ar trebui sa aiba un arc care se prinde de masina in partea stanga. Cel mai probabil tu nu mai ai asa ceva. Verifica jocul intre levierul schimbatorului si bieleta. Daca jocul este mare probabil nu mai ai bucse. Mergi la piese auto si ceri bucse pt bieleta schimbatorului de viteza. Cu aste ar trebui sa rezolvi problema. Daca intra bine in viteza, nu este stramb levirul sau bieleta nu cred ca e cazul sa le schimbi. (si aici ma refer la levier si bieleta) Bafta !! |
-------------------- |
|
Tusa |
![]()
|
Da, nu mai am arcul de care vorbesti, am sa schimb bucsele si pun si un arc si o bieleta noua.Va informez despre rezultat si multumesc sfaturile .
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Europa
- CV-77-ZZZ
|
|
Tusa |
![]()
|
Am pus arcul si sa rezolvat problema. biggrin.gif
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Europa
- CV-77-ZZZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:00 |