bracaj sau cum ii zice
![]() ![]() ![]() |
bracaj sau cum ii zice
rhunder |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|||
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
Nu am mai auzit despre o asemenea problema la DSN. Cred ca esti singurul... Mai verifica o data pozitia masinii, intr-o parcare neteda, uita-te chiar tu la ea. Daca este lasata in vreo parte, atunci nu poate fi altceva decat arcul de pe partea respectiva, care este posibil sa fi cedat. O problema care poate fi rmediata fara costuri prea mari. Bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
rotile fata cu rotile spate nu sint pe aceeasi linie . posibil ca din cauza asta sa i se fi parut ca nu merge pe linie masina .
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La berlina, cand masina mergea putin oblic, era rezultatul unei punti spate strambe, in special in urma unor carausii cu greutati mari.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Bracaj" e cu totul altceva...
Ia mergi matale într-un service scuturat care face geometria computerizat. Că dacă are un aparat deștept, îți spune ce și cum și despre paralelismul/coliniaritatea tuturor roților (după caz, evident). |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Vinti |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti / Militari ![]() |
bracaj adica unghiul de virare al rotilor fata
de ex. o masina cu tractiune spate are un unghi de bracaj mai mare decat una cu tractiune fata deoarece cea cu tractiune fata are planetare si aceseta limiteaza unghiul [ daca nu e bine sa ma corecteze careva ] asta sa stie omu ce e aia bracaj si daca intradevar masina merge putin oblic e de la ce a zis si Dl Klaus LE sper sa nu se supere Klaus sau sa creada ca am zis la misto "Dl Klaus" dar am vazut la profil ca e mai in varsta ca mine This post has been edited by Vinti: 1 Nov 2006, 00:01 |
--------------------
Opel
Vectra
c18nz
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba cum sa nu, se supara... Daca nu-i spui "nene" nici nu mai vorbeste cu tine
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru sfaturi, se pare ca probema a fost a "ochilor"celui care a privit si mai ales a faptului ca rotile fata-spate nu sunt aliniate. Asa mi-au spus majoritatea colegilor pe care i-am pus sa mearga in spatele meu sa-mi "vada" mersul. Obsedat de masina cum sunt ajunsesem ca atunci cand coboram in curte oti cei care erau cu masina sa se faca nevazuti
![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
La citi km are masinuta nu cred ca i s-a parut prietenului tau ! Deci daca mai ai bani si vrei sa scapi de problema "oblica" schimba arcurile pe spate cu arcuri de Solentza (chiar daca sunt aparent mai mici in inaltime si mai rare spirele) - vin perfect ! Ai sa vezi si mai ales ai sa simti mai multe efecte placute ! Pretul nu e unul deosebit de mare (de uzina vreo 650k bucata)
In 5 ani unul din arcuri s-a rupt iar altul s-a lasat cu vreo 3-4 cm !Si nu am folosit masina pe post de furgoneta ! Revin cu observatia ca arcurile la Solentza fata de DSN-urile nostre au fost regindite si sunt mult mai bune ! asta e = EVOLUTIE ! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:08 |