zgomot vibratie ca de tabla la anumite turatii
![]() ![]() ![]() |
zgomot vibratie ca de tabla la anumite turatii
phane22 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2005 Europa
- AG 07 UHP
|
|||
Enis1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 14 August 06 ![]() |
Se aude cand accelerezi?Sau indiferent, dar doar in intervalul ala de viteza?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Prima
- GL 11 ENS
|
|
phane22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 August 06 ![]() |
se aude si cand accelerez si cand decelerez. de exemplu accelerez cu a 3a, la 50 la ora se aude tremurul ala, vibratul, trec de 50 nu se mai aude. daca am 60 la ora tot cu a 3a si decelereaza , tot la exact 50 la ora se aude vibratia aia.
vibratul se aude si intr-a 4a cam pe la 70 km/h, si intr-a 5a la 90, daca merg cu 100-110 parca se aude permanent. nu este un zgomot foarte tare vibratul asta ca de tabla dar totusi se aude si e destul de stresant. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2005 Europa
- AG 07 UHP
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
baga-te sub masina ( cocotata pe elevator ) si verifica tot traseul de evacuare, daca il misti si bate in ceva, scutul motor ( poti sa dai cu pumnul usor sa vezi daca e slabit pe undeva).
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Si eu am patit la fel numai ca la alte turatii / viteze. E de la esapament cu siguranta, eu i-am pus un colier peste inelul de cauciuc din fata tobei finale si l-am strans bine - acu nu m-ai zice nici pas
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
Bejenaru Ionut |
![]()
|
![]() Doar membru, atat. Group: Members Posts: 708 Joined: 9 December 05 From: Bacau ![]() |
Problema asta face parte din categoria "asa face toate".Problema ta o am si eu.Chestia e ca la anumite turatii atunci cand este motorul in sarcina traseul de evacuare incepe sa vibreze este asa numita frecventa de rezonanta.Sper sa-mi fi adus bine aminte.
|
--------------------
Reno
Megane 2.1 break
2005, ful opshan, 1.6 16v
- Numar de Bacau. Good things come to those who wait.
Va urma... "Nimeni nu scapa virgin...viata ne f.te pe toti..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:37 |