Traficul la Moscova (poze)
![]() ![]() ![]() |
Traficul la Moscova (poze)
Vlad Georgescu |
![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Sfirsitul lumii e aproape. Pocaiti-va!
Ce zice toata lumea care a fost la Moscova: ca e impresionant cit de largi sint bulevardele, cit de mari pietele, ce spatii imense etc. Atunci oare cite masini or fi ca sa se umple toate alea ASA? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
12 benzi pe si e blocat....colosal...si noi ne plangeam ca e aglomeratie pe magheru sau victoriei...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Care 12 benzi??
Ca io numar 7 benzi pe sens+ benzile de parcare... ar fi vre-o 15 - 16 benzi ![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ala-i bulevard de defilare. Pun pariu ca restul strazilor care dau in bulevardul ala (de 2km lungime maxim) sunt super mici asa ca piata aia a ajuns un buffer
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai si ce Magheru nu e departe
|
--------------------
-
-
-
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Hahaha...pai in Bucuresti pe o strada ca aia de lata, intre fiecare 2 coloane de masini mai incapea inca o coloana de masini
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Ce e asa mirare? Cred ca merg repede semnafoarele alea din capete
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si nu cred ca au rusii prea multe masini, ci prea putine strazi, ca noi.
Noi n-avem masini multe, noi avem strazi putine. |
--------------------
-
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar...nu avem masini multe....aproape 1 mil jumatate de masini inmatriculate in bucuresti la o populatie de 2 milioane de locuitori. Plus provincia care vine in fiecare zi...te las p tine sa calculezi...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
andu911 |
![]()
|
Daca tu compari bucuresti cu vreun oras din afghanistan, te cred ca ti se par multe. Ia compara bucurestiu cu o capitala europeana, sa vezi ce rezultat iti da la calcule. Cu o capitala europeana, pe care, ca sa o traversezi nu trebuie sa o iei prin centrul orasului, ci pe centura lata de 4 benzi pe sens.
Iar ca sa ajungi in centru de la periferie, nu ai nevoie de mai mult de 10 min, fiindca sunt destule poduri si sosele suspendate, care te duc direct acolo, fara sa stai la vreun semafor. Fa tu 10 min din pipera pana la universitate. Si tot pe magheru trebuie sa mergi.... Plus de asta, Bucuresti e mic, pentru o capitala. E de 2 ori mai mic decat Budapesta si are cu vreo 500.000 locuitori mai mult. Asta inseamna ca singurul oras activ din Romania e Bucuresti. Nu populatia conteaza.....ci suprafata, ca asa NY are 20 milioane locuitori...Si fii sigur ca aia au mai multe masini decat noi, pe cap de locuitor. Si in Rusia la fel, in provincie se doarme....toata activitatea e la Moscova. Multi s-au mutat in Moscova din cauza asta....si uite cum nu mai au loc unii de altii. La prima impresie zici...Uuaaaauuu cate masini au rusii. Au pe naiba. This post has been edited by andu911: 3 Nov 2006, 20:24 |
--------------------
-
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
alo, domnu, tu vorbesti despre infrastructura....care intr-adevar lipseste cu desavarsire din bucuresti... nu te pot contrazice aici....dar nu este un oras mic ca suprafata..
si nu stiu cine a zis in topicul asta ca "vai cate masini au rusii" inafara de tine... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
andu911 |
![]()
|
Bucuresti e foarte mic, nu mic. In raport cu populatia pe care o are, e foarte mic. Bucuresti are cam aceeasi suprafata ca Frankfurt si de 4 ori mai multi locuitori.
Iar Frankfurtu e de 10 ori mai dezvoltat decat Bucuresti si tot nu e asa aglomerat. Si nu e nici capitala. Eu te cred ca esti patriot, dar hai sa fim realisti....Avem o tara frumoasa si bogata, okay, asta am inteles din scoala generala. Bogata in munti si vai, dar nu in sosele si masini. |
--------------------
-
-
-
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa vedem:
- New York City 8.1 mil de locuitori si 800 km2. - Bucuresti 2 mil locuitori si 228 km2. - Frankfurt 655.079 locuitori si 248.31 km2. - Moscova 10.4 mil locuitori si 1081 km2. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"517 PKW kommen in der kreisfreien Stadt Frankfurt am Main auf 1.000 Einwohner"
tradus liber: 517 autoturisme (PKW) la 1000 locuitori in Frankfurt. (248 km patrati) Poate gasiti date si pentru alte mari orase. |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
- Moscova: "... 3 million cars are registered in Moscow, but the streets are jammed with many more coming from outside the city..." deci ar veni cam 288 de masini la 1000 de locuitori.
- Bucuresti: 450 de masini la 1000 de locuitori. - Londra: 330 masini la 1000 de locuitori. This post has been edited by RainHawk: 4 Nov 2006, 13:16 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
AMW |
![]()
|
hmm....ok..e un oras mic. Dar te-ai legat de un amanunt care nu era atat de important pe cat numarul de masini in continua crestere in bucuresti...eu la asta m-am referit...plus provincia, numere de leasing etc... gata...ca vad ca te aprinzi f repede domnule andu911
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Mai grav este ca niste dobitoci comunisti au facut sute de blocuri FARA NICI UN LOC DE PARCARE!!
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
andu911 |
![]()
|
pai nu aprind...dar este exact cum zice rs44
Nea' Nicu ne-a lasat 10.000 locuri de parcare, iar acum avem 1.000.000 masini. |
--------------------
-
-
-
|
|
AMW |
![]()
|
pai si eu ce am zis?? Prea multe masini....of...observ ca tu nu prea citesti topicurile cu atentie....citesti asa vreo 2-3 randuri si gata...postezi...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Stiti voi vorba aia cu rusii...
![]() Imi dorec sa nu fie adevarata. This post has been edited by St: 6 Nov 2006, 17:41 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
RainHawk |
![]()
|
Problema e grava oricum la noi.... ma gandesc peste vreo 4-5 ani ce mai facem? cred ca trecem la biciclete si scutere.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Peste 4-5 ani aia care n-au treaba cu Bucuresti, doar se plimba si ei asa sa se bage in seama, vor sta acasa.
This post has been edited by rs44: 7 Nov 2006, 09:56 |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
B
- B m.s.p.
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Hai sa fim seriosi! Cui îi place sa stea blocat in trafic? Nu cred ca viziteaza cineva Bucurestiul la ora de vârf din placere. Lumea circula pentru ca are treaba, munceste.
Plus ca cine are masina prefera sa stea blocdat in masina personala, decat inghesuit intr-un autobuz plin de pensionari PRM-isti urât mirositori. ![]() Precizare: nu toate autobuzele sunt pline de pensionari, nu toti pensionarii sunt PRM-isti, si nu toti miros urât. ![]() This post has been edited by Diac: 7 Nov 2006, 10:31 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Da' metroul cum merge in Bucuresti? Si acolo e ingramadeala?
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Da. Cu toate astea ,si eu si multi altii preferam sa stam in inghesuiala si sa facem in 30 de minute un drum pe care cu masina l-am face in DOAR 60-120 de minute.Saptamana trecuta cand m-am dus cu masina la munca (zona pipera, la ora 9, si cu mici asfaltari in desfasurare), am facut 9 km in aproape 3 ore.Stie cineva care e consumul dat de producator pentru o viteza medie de 3km/h ??
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Cu masina as face cam 40 - 50 minute pana la munca , cu metroul fac 25 min !
Intr-adevar e aglomerat la metrou si uneori miroase urat , dar sa incerci sa gasesti loc de parcare la Universitate la ora 09.00 e durere ! Asa ca decat sa dau banii pe motorina , merg cu metroul si motorina aia pe care as consuma-o degeaba pe la munca o folosesc in week-end ! This post has been edited by alinakes: 7 Nov 2006, 11:26 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai eu din Vitan pana la Radiodifuziune nu pot ajunge decât cu autobuzul 123, metroul nu ma serveste prea tare. Adica trebuie sa iau autobuzul pana la Unirii ca apoi sa iau metroul. Varianta de "vara" fiind o plimabare pe jos.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 13:33 |