Jante TABLA NOI NERULATE, Split de la bursa
![]() ![]() ![]() |
Jante TABLA NOI NERULATE, Split de la bursa
mee_shalake |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Logan
2006 Laureate Plus full option
- B085879
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca esti off topic.... pretul de magazin nu ma intereseaza pe mine si pe nimeni din acest forum... oferta mea este foarte serioasa... 200 RON... atat se vand tablele de Logan...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
mee_shalake |
![]()
|
hai ca asta e culmea. daca si la jumatate de pret, aveti comentarii de genul asta ca sunt scumpe atunci...i don't know what's what. prefer sa pastrez jantele astea si sa le echipez cu pneuri de iarna decat sa le dau pe nimik.
|
--------------------
Dacia Logan
Logan
- B085879
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oferta mea e inca valabila.. si un mic offtopic pentru @marty.. aliajele au ajuns la 5 milioane daca stii de unde sa le iei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
mee_shalake, 2 milioane pentru 4 jante e pretul corect! Tu vorbesti de juma' de pret? Juma' din care pret, din ala de la magazinele Dacia? Adica din preturile alea la care nu se vinede NICIO JANTA?
Stai linistit, mai mult de 2 milioane nu poti obtine decit de la unu' care habar n-are. Mai bine le tii pentru gumele de iarna. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mee_shalake |
![]()
|
am auzit mai nou ca se pun gume de iarna doar pentru rotile din fata! e normal?
|
--------------------
Dacia Logan
Logan
- B085879
|
|
mee_shalake |
![]()
|
si inca o chestie. parerea mea este ca gresesc cei care le vand la pretul asta de 200 care ziceti voi ca este pretul corect . daca nu ar mai fi atatia care sa se multumeasca cu doar atat preturile ar fi mai apropiate de unele rezonabile(pentru mine ca vanzator). Dar avand in vedere ca eu am dat pe jenti din aliaj 500 euro, nu am de gand nici in ruptul capului sa le dau cu 200 de ron, pt ca altcineva sa le dea mai departe mai scump
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan
- B085879
|
|
petreop |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru "semit" !
de unde cumperi tu jante aliaj cu 5 milioane setul ? te rog frumos, spune-ne si noua ! eu unul m-as duce sa cumpar acum ! SPUNE-NE !!!! TE RUGAM FRUMOS !!!! ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO
2009
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(mee_shalake @ 3 Nov 2006, 14:01) s nu am de gand nici in ruptul capului sa le dau cu 200 de ron, pt ca altcineva sa le dea mai departe mai scump ![]() OFF: mie imi trebuie sa-mi pun gumele de iarna pe Logan..desi cele de vara le am tot pe tabla... dar e mai lejer asa... cat despre pret.. stai tu linistit s-au dat si in 150 ron toate 4... dar acu toata lumea vrea sa-si puna gumele de iarna pe table de aceea ti-am si oferit 200 ron.. daca era vara era 150 ron oferta mea ![]() new offer 201 RON ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Am facut split de la topicul corespunzator de la bursa, ca sa putem discuta despre pretul cerut pe jantele de tabla de Logan.
Aici NU mai sinteti off-topic. Sa incep eu: am luat 4 jante de ALIAJ pentru Passat pe 16" NOI la 160 euro TOATE 4. Si tu vrei sa ceri ACELASI pret pentru jante de tabla de Logan? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Stai asa ca eu de abia la mesajul lui MT m-am prins ... deci e vorba de 4x jante din tabla de logan ? ... si omul vrea sa ceara MAI MULT de 200 - 250 RON pe setul de 4 ? ....
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(mee_shalake @ 3 Nov 2006, 15:01) Dar avand in vedere ca eu am dat pe jenti din aliaj 500 euro, nu am de gand nici in ruptul capului sa le dau cu 200 de ron, pt ca altcineva sa le dea mai departe mai scump ![]() Nu a zis nimeni sa le dai cu 200 ron , pt ca in titlu ai scris mare ca de TABLA .... deci care e ideea ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Da ma da, da sunt nerulate.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nik, hai sa iti povestesc ceva:
Cand vorbesti de un angrenaj care implica frecari mecanice si implicit uzura, e firesc sa faci o diferenta mare intre acel lucru nou si acel lucru folosit, sh adica. Dar cand vorbesti de o tabla profilata care are aceleari caracteristici si cum si peste 20 de ani de utiliazre (cu conditia sa nu o lovesti) nu mai poti avea aceleasi pretentii ca in cazul de mai sus. Cat despre exemplul cu pretul la "producator" .. hai sa o lasam mai moale un pic .. se stie ca producatori francezi au adaosuri IMENSE si NEREALISTE (cel putin in Romania) ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stai ca omu' a zis c-are o oferta la 3 milioane si daca-i da cineva mai mult de atit le da imediat c-are nevoie de bani. Baaaaa, ce vrajeala proasta au unii in ei, sa moara Tanta !!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai baieti ii dau eu 4 mil pe jante........de aliaj.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.857 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
mai este cineva pe bursa care cere 350 ron pe jante de clio vechi de 5 ani.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Mai e unu' ce vinde o rezerva d'aia mica cu 160 roni
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mda, si tinand cont ca nici nu se potrivesc pe Megane, ii fac eu o oferta ferma lui mee_shalake: le iau pe toate 4 cu 1 milion sa i le fac cadou fratelui meu de Craciun
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(mee_shalake @ 3 Nov 2006, 15:58) E off, dar ii voi raspunde: A pune gume de iarna doar pe fata e mai rau decat a nu pune deloc. Pt. ca acum spatele va aluneca sigur primul in curba, si stii ca a redresa spatele e mult mai greu decat a redresa fata. Am facut si eu gresala asta in prima iarna, si m-am invartit de vreo doua ori complet fara control! F. periculos! In general e valabil ca gumele cu aderenta mai buna e bine sa le pui pe spate. Daca e sa aluneci, mai bine aluneci in directia de mers, decat sa-ti fuga spatele! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Salutare,
Ce am inteles eu : 1. omu vine 4 Genti tabla cu 3 mil ?! Interesant mai mult de 200 ron nu iti iei ...pare rau ! Sau iti iei ca da Semit 201 ![]() 2. Jentile din aliaj sunt 5 mil noi in magazin sau la "baieti"??? Dar care model asta nou sau cel vechi ? 3. 500 de euro este o suma imensa pentru niste butuci din aluminiu gandeste cand spui ceva ! Vezi in targ cat se vand si apropo acolo se vand cu tot cu cauciucuri ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
semit |
![]()
|
oferta mea a fost sincera si corecta...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Liviu eu glumeam dar am uitat sa pun un semn al exclamarii la sfirsit.
Si in privinta faptului ca printr-un rulaj normal nu se inrautatesc caracteristicele jantelor, te inseli. Jantele sunt supuse in timpul rulajului la un proces de deformare elastica destul de serios. Insasi faptul ca a plecat de la delar cu masina si a facut un numar de km si nu poate sa spuna ca sunt nerulate, ci cel mult sa spuna ca sunt "putin rulate". |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 10:24 |