Camere supraveghere trafic, impanzesc Bucurestiul
![]() ![]() ![]() |
Camere supraveghere trafic, impanzesc Bucurestiul
Adrian78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|||
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Hehe....tocmai azi am vazut 2 pe Magheru...una pe la Batistei si alta mai spre Eva.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si ai idee de cand sunt alea de pe Magheru montate???
|
-------------------- fan VAG!
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu stiu..ca nu am mai trecut pe acolo de ceva timp.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian78 @ 7 Nov 2006, 10:41) ...ascultam radio si la stirile despre trafic am aflat cu stupoare amplasarea camerelor pentru supravegherea traficului in Bucuresti.... Daca e vorba de MIX FM, afla ca de fapt se refera la RADARE - alea normale pe masini. Au astia un contract probabil cu ceva departament de presa de la Politie unde lucreza niste personaje care prefera exprimarile astea mai pompoase. In rest pe la alte posturi de radio li se spune simplu "radare". Ar fi si stupid dupa mine sa anunte din ora in ora amplasarea unor camere FIXE. Aceste camere fixe se stiu de multa vreme si sunt si aici mai multe topicuri pe tema asta |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
am inteles ca in bucuresti sunt camere DAR nu sunt cu radar ....... doar de supraveghere a traficului
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt, intr-adevar, dar nu le anunta din ora in ora la radio
![]() de studiat: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=44811&hl= informatia de aici NU e reala: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=36490&hl= mai sunt si alte topicuri cred, inclusiv unul cu pozitia celor de la Unirea, Magheru, plus ceva link-uri catre cateva camere conectate online dar nu reusesc sa le gasesc acum |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci ... era vorba de radio KISS FM ... stirea a fost ceva de genul: "Traficul este supravegheat in Bucuresti de camere de luat vederi amplasate pe ...".
In alta ordine de idei ieri am parcurs Sos. Colentina de la un capat la altul. Am cautat cu privirea presupusele camere si ... nimic. Eu stiam ca sunt doar pe Bd. Magheru. Cum e pana la urma? Dezinformare intenționată sau doar o greseala la citirea unei simple informari transmise in mass-media de catre Politia Rutiera? |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vin eu cu un mic update:
http://bucurestiblog.wordpress.com/2006/12...-in-sectorul-3/ Si se pare ca unele sunte deja instalate: http://www.adevarulonline.ro/articole/big-...-salajan/300654 Eu am cautat-o pe asta de pe Camil Ressu vs Liviu Rebreanu dar n-am gasit-o ![]() This post has been edited by ovidiusoft: 28 Jan 2007, 12:22 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Adrian78 |
![]()
|
De câteva zile mă tot țin să vă zic. Eu am văzut-o pe cea din Sălăjan, e pe sensul dinspre Dristor spre A2, chiar la semafor pe stâlpul din stânga.
Și mai e o chestie interesantă: ați observat că au dispărut camerele dintre Piața Romană și Universitate? Le-au mutat in sectorul 3? ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:04 |