Fat Frumos, sau facatura ?
![]() ![]() ![]() |
Fat Frumos, sau facatura ?
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
scarbosule
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
![]() Cred ca e "visul femeilor" ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Sunteti total imaturi
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bai, mie mi-e mila de el...serios!
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai, poate suntem si noi rai, dar nici gandul lui de a-si face profil de hi5 nu a fost tocmai bun....
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu cred ca el a facut profilul , pentru ca a acceptat toata caterinca ....
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma gandesc sa sterg topicul. E stupid. Pe bune. Ce vreti sa discutam aici? Despre un bocciu mai mult sau mai putin photoshop-at?
Daca e trucaj, bravo. Si? Nu cred ca e prea greu de facut. Daca nu e trucaj e chiar aiurea sa-l comentam. Ma rog, unii care pun piedica babelor pe strada pentru fun poate se distreaza si aici. O sa inchid topicul maine, sunt curios cui i se par distractive pozele.... A, sa nu uit.. daca sunteti fascinati de acest tip de distractie, cautati pe net poze ale bolnavilor de acromegalie sau sindrom Down. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
De ce nu-l inchizi acum?
This post has been edited by EUROPE_: 7 Nov 2006, 23:59 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ake .. daca tie ti se pare stupid sterge-l .. si apropo .. rog un moderator sa inchida . Am zis ca o sa mai descretesc niste frunti care vin de la serviciu maine .. dar ... fie
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai de fapt am si eu o parte de vina ca n-am avut rabdare sa urmaresc de la inceput tot link-ul pentru ca m-am oripilat instant la prima poza. Pe undeva ma gandesc ca or fi si chestii pe care unii le-ar considera distractive in site-ul ala (comentariile adica). Dar oricum era mai bine sa fi pus un simplu link la 1banc, nu sa incepi un topic.
Asa ca parere personala...ce frunti sa descretesti mai frate, ca o sa visez urat toata saptamana de la poza aia. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sincer il compatimesc pe individ... Mai ales ca a ajuns(daca el a postat pe site) sa se foloseasca de defectul lui, in speranta ca se va face placut...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Cind eram mic-mic, am avut de citeva ori tentatia sa rid pe strada de cersetori, schiopi, oameni pe care-i consideram uriti etc. Dupa ce m-au altoit maica-mea si taica-meu, am inteles ca nu-i de bine si m-am potolit.
Cind eram la gradinita, aveam un coleg de culoare. Am facut un comentariu de fata cu ai mei - "cioroi" sau ceva de genul asta, ce auzisem si eu de la altii. Idem. LE: cred ca asta-i topicul care sa reinvie spiritul cafenelei, ca se tot discuta. This post has been edited by workarea: 8 Nov 2006, 00:57 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Cata lume comenteaza pe siteul ala....incredibil....Mai mult nu mai zic, ca o vi se para atac la persoana.
|
--------------------
-
-
-
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
cel mai idiot topic. intră aici și râde! http://www.heaven666.org/girl-with-rare-di...dition-2665.php
sper să vă treacă cheful.... |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Asta nu e bolnav sau urat , e trucaj ... asa e ... trebuia sa postez la 1 banc , dar aici pot oamenii sa spuna impresiile ( desi nu toate sunt bune )
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Mintile mai odihnite de pe aici se amuza teribil de fata lu ala sa inteleg. eu nu am vazut nimic iesit din comun la baiatu ala. Nici foarte urat, nici comic ... Nimic. Da, e urat ... si vrea sa fie iesit din tipar. Bravo lui. Dar mie mi se par injositoare comentariile de pe acolo si mai nou si e pe topicul asta.
Sunt in jurul nostru barbati cu MULT mai URATI decat gicu ala. Asta nu inseamna ca ei nu au dreptul sa iasa din casa, sa foloseasca internetul la fel ca noi, sa se dea la fete ... apropo ... unii dintre astia urati rau umbla cu femei bune rau. Deci sufletul conteaza ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Avea dreptate una de acolo. Ala are mai multe comentarii decat toate parasutele care isi expun cracii si buciile. Ca natura comentarilor difera, e alta pbl. Insa stau si ma intreb cati dintre sutele de frumosi/frumoase aveau tupeu' sa-i zica in fata ce au scris acolo? Dar cuvant cu cuvant. Oricum nu am vazut nicaieri atatia oameni redusi la un loc ca pe pg aluia.
This post has been edited by TMihai: 8 Nov 2006, 11:42 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Hai ca ma face-ti sa imi para rau ca am deschis topicul
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu corespunde din pct de vedere estetic omu'. Ce draq e anormal la el? Tre' sa fie frumos ca sa nu il consideri handicapat sau cu pbl? Nu are de ce sa-ti para rau. Daca atat de multi au considerat ca e necesar sa-si expuna opiniile binevoitoare acolo, nu vad de ce tu te-ai detasa de turma.
QUOTE Nu ma pot opri din ras iti zice ceva? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 23:02 |