Rupere opritor usa
![]() ![]() ![]() |
Rupere opritor usa
LIVIU26 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 4 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SN
2002 CONFORT
- b32agh
|
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca e aprox. 15-20 RON - poti sa-l schimbi si singur (parca accesul e putin dificil, dar se poate).
|
--------------------
.
.
.
|
|
gorgu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 July 06 ![]() |
se demonteaza fata de usa si acolo vei vedea tot ce trebuie
|
--------------------
Renault
Clio
2008 Fidji
- GR 99 MGO
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Prețul e așa cum s-a spus mai sus, depinzând de unde-l cumperi. De schimbat se schimbă foarte ușor, după ce dai jos șatoza. Cum? Citește prin secțiune și te lămurești cu siguranță.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Iti recomand, daca nu ai avut pana acum, sa-ti pui opritor cu 2 pozitii ca e mai placut ca usa sa stea deschisa in 2 pozitii diferite, eu am avut pe dsn opritor cu o pozitie, iar pe slz cu 2 pozitii.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
cel cu 2 pozitii pe DSN trebuie putin modificat cu bormasina
intradevar e ceva mai comod si parca mai rezistent |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am schimbat si eu un opritor pe Supernova, anul trecut, tin minte ca era cu doua pozitii si s-a potrivit fara probleme. Nu a trebuit sa modific nimic.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu trebuie modificat nimic; chiar dacă e cu două poziții; evident să fie de DSN (în caz că diferă de cel de SLZ).
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
eu l-am modificat, probabil era de solenza
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se poate si fara?
Da se poate, dar e suparator cand iti tot vine usa peste picior si tu (de ex) incerci sa cauti ceva prin masina sau vrei sa vorbesti cu cineva. Merita efortul (financiar si fizic) sa fie schimbat. |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
LIVIU26 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 4 October 06 ![]() |
MERSI baieti.L am schimbat.270mii!!cu doua pozitii,l am modificat cu bormasina.
|
--------------------
DACIA
SN
2002 CONFORT
- b32agh
|
|
SirBDD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 November 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine l-au scos și l-au sudat. Am crezut că nu o sa reziste dar deja are jumătate de an și îîn afară de o linie neagră de la sudură murdară de roz (vaselina tub Elf dată peste) nu se vede foarte urât.
Nu recomand dar a fost o soluție urgentă adoptată de cei ce l-au rupt (un service de pe Calea Șerban Vodă). ![]() This post has been edited by SirBDD: 23 Nov 2006, 15:19 |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima
- B-07-BDD Google a gasit 1.780 rezultate pentru "Sir BDD"
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
la mine la solenza s-a blegit rau, adica ciuciu pozitii la usile din fata. Se poate remedia in vre-un fel sau treb altele noi?
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi vezi și tu din ce cauză s-a blegit. Eventual, cu o șurubelniță mai "crăcănezi" cele două lamele ale lui.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
merci, o sa cracanez fanta unde se bifurca materialul - opritorul.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
mecanicul_martian |
![]()
|
![]() Membru cu Renault! Group: Members Posts: 117 Joined: 11 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Unde ati gasit opritor usa stinga cu doar 20 lei? Am fost saptamina trecuta in targ (Vitan) si mi-a cerut cineva 55 de lei (la un magazin pe care scria ca au si piese de SN). Mi-a explicat clar ca e pentru stinga. Nu cred ca pretul s-a dublat in doar 6 luni. Daca ati putea preciza numele magazinului de unde l-ati cumparat cu acel pret, domnilor, va ramin indatorat. Nu-s pretentios, poate sa aiba oricite pozitii. Opritor sa fie. E enervant sa vina usa peste mine de cite ori o deschid si dau sa ies din masina.
This post has been edited by mecanicul_martian: 14 Jun 2007, 21:26 |
--------------------
Renault
Clio
1.4, 8 V, 2005 "Invingatorii scriu istoria, invinsii scriu literatura!" - I.C.
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
eu am luat pe dreapta cu 28 de lei de vre-o 3 saptamani din alba
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Opritoarele cu pricina se gasesc foarte greu chiar si in targ si de aceea vanzatorii isi permit sa ceara cat vor ei cand ii intrebi de ele. Eu am cumparat opritorul din dreapta fata cu 20 RON si plimbandu-ma prin targ mi-a fost oferit la preturi ajungand pana la 35 RON. Cu cel din stanga la fel .... Ovidiu (prelata galbena) mi-a spus ca ma costa 32,5 RON dar nu il avea, apoi la standul urmator mi-au cerut 45 RON pt el ...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mecanicul_martian |
![]()
|
![]() Membru cu Renault! Group: Members Posts: 117 Joined: 11 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca ai fost mai norocos.
![]() |
--------------------
Renault
Clio
1.4, 8 V, 2005 "Invingatorii scriu istoria, invinsii scriu literatura!" - I.C.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De ce nu încercați altceva? Cel puțin la mine la Nova, opritoarele ușilor spate sunt identice...
Prin urmare, am mutat opritorul de pe stânga spate la ușa mea, în față... Oricum pe spate nu folosesc prea des acea ușă... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Ma crezi ca nu mi-am pus niciodata problema daca cele de la usile spate se potrivesc la cele din fata ??
![]() Merci ca mi-ai deschis ochii, o sa le schimb intre ele in weekend ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marius81 |
![]()
|
Am rezolvat problema si la usa din stanga cu o mica sudura la opritorul rupt. E ca nou momentan.....sper sa reziste
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
ce sudura ia-i dat, electrica sau cu lampa?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
Marius81 |
![]()
|
Nu l-am sudat eu personal si nici nu ma pricep la asa ceva. Cel care mi l-a facut mi-a zis ca l-a alamit...
Pare destul de rezistenta sudura avand in vedere faptul ca abia am reusit sa pilesc materialul in exces pentru a-l aduce la nivel cu ochiul prin care trece surubul. This post has been edited by hadessutzu: 26 Jun 2007, 11:36 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
chiar nu stiti nimeni pe unde sa mai caut opritor la mana a doua
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:24 |