demontare bord, cum se demonteaza bordul la dacia break
![]() ![]() ![]() |
demontare bord, cum se demonteaza bordul la dacia break
corysly |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
1996 1310
- AR 01 PTZ
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ce bord ai? Scoica sau CN4?
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Incerc sa iti dau o descriere cat mai amanuntita:
1. scoti suruburile de la ornamente 2 si 9 in poza atasata. Dai jos ornamentele. 2. scoti apoi suruburile de la grupul de climatizare. daca nu ai acces acolo, misti levierele alea pana iti faci acces. 3. debransezi si scoti in ordine: tablou de bord, bricheta, cablu de kilometraj, comanda robinetului de aeroterma (6) si contactoarele de pe plansa de bord. 4. scoti piulitele si saibele de pe suportii laterali (8) 5. desfaci suruburile care tin plansa de bord (4) 6. apoi il scoti. Multa bafta si retine ca montatul e mai greu. Attached File(s) |
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pentru ce zici tu nu trebuie sa demontezi bordul.
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
Dieselx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 10 November 06 ![]() |
Asa cum spui, problemele sunt minore. "Calmarea" zgomotului aerotermei si "lamurirea" catorva fire in aer se face fara ditamai munca sa dai bordul jos. Vezi si tu daca firele sunt "moarte" sau nu. Pot fi dezaburire spate, stop ceata, temporizator stergatoare.... Daca sub bordul de Dacie nu e loc de "aranjamente", apai pe nici o masina nu e !
|
--------------------
Dacia
CL
1999
|
|
corysly |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 July 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
break
1996 1310
- AR 01 PTZ
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In mod cert nu trebuie demontat bordul pentru problemele enumerate, si eu am tot scoica, si se rezolva lejer pe dedesubt, fara sa demontezi.
Pentru firele "in aer" stai tu linistiti ca si eu am pe sub bord DIN FABRICA fire atarnand, si care nu duc niciunde. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Player7 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 February 07 ![]() |
Si un CN4 cum se desface? are cinevao schema?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
- MM 06 DDF
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
problema des intalnita la dacia modelele 96 97 si 98 aeroterma scartaie, motivul pentru care scoate zgomot:
1. Bucsile rotorului stricate 2. Trebuie unsa cu vasilina |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
vik007 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La o dacie Break cu bord CN ...ma ajuta cineva sa dau ceasurile jos...???
trebue sa desfac tot burdul ...sau e vre-o ghidusie ... Multumesc..... ![]() This post has been edited by vik007: 16 Oct 2007, 20:45 |
--------------------
Dacia
Break
2003 injectie
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cauta in topicul asta ca sigur gasesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:43 |