Posibila problema ambreiaj si relanti, as dori o solutie daca se poate...
![]() ![]() ![]() |
Posibila problema ambreiaj si relanti, as dori o solutie daca se poate...
marius1307 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Fluieratul poate veni de la rulmentul de presiune ... posibil s-a dus ...
Trepidatul s-a mai discutat ... poate fi motorasul pas cu pas ... sau injectoare ... |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
marius1307 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 April 04 ![]() |
QUOTE(mihai0070 @ 14 Nov 2006, 13:29) Fluieratul poate veni de la rulmentul de presiune ... posibil s-a dus ... Trepidatul s-a mai discutat ... poate fi motorasul pas cu pas ... sau injectoare ... Ok, acum cu riscul de a fi putin ridicol..... - rulmentul de presiune se afla in afara cutiei de viteze? sau in interiorul acesteia... - injectoare??? eu stiam ca este sistem monopunct adica cu un injector... in sfarsit sa zicem ca sunt injectoarele de vina, cei de la Bosh service se ocupa de asa ceva ? |
-------------------- |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Rulmentul de presiune este in carcasa ambreajului ... (in afara cutiei)
nu stiu ce varianta ai tu de injectie ca nu ai spus ce masina ai Nova intradevar stiu ca are un injector Bosh... fii si tu mai explicit |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai Nova, este Bosch Monomotronic 1.7. Si eu intampin aceeasi problema cu relantiul. Cele mai pertinente opinii duc catre defect al motorasului pas cu pas sau culbutori reglati prost. Trebuie cica reglati la 0,25.
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:22 |