Internet in Rahova, Stie careva ?
![]() ![]() ![]() |
Internet in Rahova, Stie careva ?
Patefon |
![]()
|
||
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca ai telefon fix de la Romtelecom atunci poti sa ai si internet de la ei. Si merge super.
This post has been edited by 2dor: 15 Nov 2006, 10:26 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Patefon |
![]()
|
![]() Membru gajait Group: Members Posts: 90 Joined: 24 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am telefon fix si nici nu ma omor dupa el. Am deja 2 mobile de la firma. Costurile de functionare pe Romtelecom ar fi:
Abonament telefon fix: 8 Euro Abonament clicknet: 14 Euro (promotie inclusa) Total cu TVA la curs 35.200 = 921.000 pe luna Costuri la Astral (UPC) Abonament (+TVA) = 535.000 Adresa de IP este dinamica |
--------------------
Seat
New Leon
2006 Sport
- B-#######-11/8 Cu stima,
Patefon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pune'ti un UPC mai bun, cel de 1 mega, sau de 1,5.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am un prieten care are clicknet de 2,5 mega. Si cam merge. Joaca WOW si nu are pierderi. La Astral si RDS mai sunt pierderi care iti pot intrerupe jocul online.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Retele de cartier nu sunt pe acolo?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Asteapta si tu sa vie curentu' intai
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In rahova prin ce zona?
Ca eu am la ProNet (retea de cartier) si-mi merge mai bine acasa decat la servici... Si dau 35 ROn/luna. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai, la adras
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
și eu tot la pronet sunt și-s mulțumit. sediul lor e la intersecția ispirescu cu calea rahova.
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
sharp |
![]()
|
![]() Membru superior Group: Members Posts: 55 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu stau tot prin zona, Lacul Plopului. Retea de cartier, NET13 se cheama, 10 EUR / luna, multumit.
|
--------------------
ex Dacia
berlina / toyota corolla sedan 1.4 VVT-i
1998 / 2006 Stiinta ne-a transformat in zei mai inainte de a merita sa fim considerati oameni.
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca sunt multe retele de cartier care merg mai bine. Eu am la DCN, cu sediul pe str. Campul Mare (Margeanului cu Ispirescu), eu stand pe Birca. 8.5 euroi pe luna si sunt multumit de ei. Ca punct de plecare, pe retelele DC++ poti gasi diverse oferte.
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
pronet
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
tot in rahova activeaza si Planeta albastra
-35 roni/luna -poti plati cand vrei, au un Internet cafe non-stop(in spatele magazinului La Fourmi) |
-------------------- |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
sa sculam din morti un topic
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e nasol rau la download, am avut si eu ala de 10 mega cica, download torente sau huburi nu trecea de 100 kb/s, practic asta inseamna o banda de nici un mega, dar 10?! Downloadul de pe site-uri mergea OK, da' totusi...cand vroiam sa vad un film trebuia sa-l pun cu o zi doua inainte.
Acum am RDS cu banda teoretica de 3 mega, torentele merg in medie cu 3 mb/s la orice ora, asta insemnand o banda de ~24 mega, sunt multumit, acum cand vreau un film, in 5-10 minute max il am. Probabil astia de la rds cand zic banda se refera la viteza de download, in mod normal la ce ar zice 'banda' se imparte la 8 si aia e viteza de download. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
atunci e o problema... ca ma enerveaza c-zone astia care au in spate rds-ul oricum... proSTnetul e praf... nici macar nu au si ei un program de logare... iti fura lumea mac-ul si gata net gratis
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 1 Dec 2008, 17:11) sa sculam din morti un topic ![]() De ce vrei sa pleci de la CZone? Eu sunt fff multumit de ei. |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu stau in Rahova, am UPC Medium ala, sau cum naiba ii zice (10 mbps), si merge bine. 1 MB/s (adica maxim) constant la download, in schimb upload de toata rusinea - 110 KB/s.
Eu sunt la astia din 2005 de pe vremea cand netu la ei mergea cu 30 KB/s la download ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
sorin1983 |
![]()
|
@nicu : am draci pe ei... cade cand mi-e lumea mai draga, plus ca tehnicul e de toata jena... pe stilul vand castraveti la gradinar.... plus ca eu am abonament de 1 an poate si mai mult nu stiu exact si nici pana acum nu am telefon fix... si am nevoie de fax:) plus ca am eu ceva cu ei de la o vreme... prea sunt samsari:) cand e vorba de probleme de cate 1-3 zile nu imi prelungesc abonamentul dar fix la ora 0.00 taie internetul...
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Stefan @ 1 Dec 2008, 18:54) din totdeauna asta? acum 8-12 luni cum era? eu am avut UPC de cand aveau abonament de 1 mb, au sarit la 10..si tot prastie era downloadul, nu de mult, luna trecuta mi se plangea cineva pe UPc ca tot nasol e downloadul...deci am presupus ca la mine in zona nu s-a schimbat nimic, poate in Rahova o fi mai bine. Intreaba-ti vecinii cu UPc cum merge. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
rds
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
fandacia1310 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 March 09 ![]() |
Si eu stau in rahova.
De 7 ani am internet de la o retea de cartier care acum se numeste Interdialog. Sunt foarte multumit. Trag cu 8-11 mb/s de pe torrente iar paginile mi se incarca instantaneu. Am 2 vecini care au de la czone si sunt nemultumiti. Se chinuie cu el si nici nu pot renunta decat dupa 1 an de la semnarea contractului. Recomand sa nu va duce-ti la ei. Tot mai bine e cu retelele de cartier. |
--------------------
Dacia
1310
1996
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre fandacia, reteaua lu' matale din Rahova e de cartier sau de celule?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
electrica2000 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 30 April 11 ![]() |
fandacia1310 dai un nr de tel la interdialog, eu am de la fastlik si al cumpara rcs-ul si nu vreau sa intru la astia ,ca la primul tunet nu mai am net si merge si prost, am cautat pe net interdialog si nu am gasit nimic,eu stau pe cosanzeana langa parc.
fastlinkul avea net super aveam doua ip-uri la 50 de roni,alte recomandari mai stie cineva ,pronet mere bine .(id NIK NAME)) ce dreacu ca pe net nu gasesc nici pronet contact nimic This post has been edited by electrica2000: 6 Sep 2013, 21:31 |
--------------------
logan
logan 1.4
2007 1.4
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
cred ca a rezolvat in 3 ani !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
pronet e luat de mult de ilink, iar ilink e deja mancat de rds...
Marty, sta degeaba pe ea, ca aia e ocupata aoclo langa parc, ca e tot timpul de mana cu fat frumos. Au ras aia de la politie cand le-am zis ca am facut accident pe ileana cosanzeana intersectie cu fat frumos... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 22:59 |