Anunt!, Boicotati OMV
![]() ![]() ![]() |
Anunt!, Boicotati OMV
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Te anunt ca pe factura de la DISTRIGAZ SUD Seria GLYEV Nr.1158499 metrul cub de gaz este facturat la suma de 0.84209ron adica 8420,9 lei vechi!!!
La 236mc consumati am platit exact 236,5 ron. Iarna ajung cu succes la 1100-1200mc...ma ingrozesc de pe acum... Unde ai gasit pretul de 330ron/1000mc gaz? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE Sursa informatiilor o constituie cotidianele nationale: Romania Libera, Cotidianul, Ziua, Adevarul Chiar crezi ca am compus eu mesajul ![]() Mi-am facut doar datoria de societate civila in fata monopolului OMV ![]() Din punctu meu de vedere n-au decit sa se duca invirtindu-se ![]() Si sa-i ia si pe rusii de la Luckoil cu ei ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca romanii sunt atat de nepasatori incat nu o sa conteze. Vorba unui prieten, sunt putini care o sa faca asta pentru ca majoritatea gandesc ca nu o sa se intample nimic si de ce sa participe la boicot. Eu as face asta pentru mine nu pentru altcineva. Macar nu o sa mai vada bani pe benzina de la mine.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Gata, eu am început boicotul: am oprit centrala! Mor de frig, da' nu contează!
![]() Și de mâine merg pe jos, îmi face bine și la sănătate. Cam scund gardu' dom'le, cam scund, că mulți văd că-l sar! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ma doare-n basca , oricum nu mai conteaza cativa lei in plus sau in minus .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
domnu, daca te doare-n basca, de ce te bagi aici?
in mod evident nu iti este adresat acest topic, asa ca fa economie pe server, te rugam frumos, noi, cei pe care nu ii doare in basca! sanatate maxima ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Citeste si da mai departe:
Contul tau iti va fi sters daca nu trimiti acest mesaj prietenilor tai in urmatoarele 10 secunde sau vei muri muscat de veverite cu gripa aviara!!!!!!!! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Alte informatii despre contractul Petrom
http://www.stiri24.ro/article.php?id=265557 http://www.ziare.ro/articol.php/1163479419 si despre scumpirea gazelor: http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2...ct_petrom.shtml This post has been edited by chichi: 17 Nov 2006, 11:48 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io boicotez OMV-ul de cand ma stiu. Alimentez numai de la Rompetrol, iar de cand am vazut ce a patit Liviu le recomand si cunoscutilor sa evite OMV si Lukoil. Cu acestia din urma am avut eu o experienta neplacuta.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
Nici eu nu alimentez de la Petrom sau OMV decat daca este singurul peco din oras si nu am de ales...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
He, he, copilasii lu' tata, eu ii boicotez pe astia de la Petrom dinainte sa se auda de OMV si gazele lor. Prin 1998 eram cu o Dacie la statia de la Favorit (Drumul Taberii) si, la solicitarea bonului stampilat, mi s-a replicat cu o scarba evidenta: "Pentru benzina de 2 sute de mii vrei si stampila..."
Deh, alte vremuri... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa stranga/caute si data viitoare sa-i plateasca numai in monede de cate 1 leu, cum a mai povestit cineva ca a facut
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.488 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 17 Nov 2006, 14:53) He, he, copilasii lu' tata, eu ii boicotez pe astia de la Petrom dinainte sa se auda de OMV si gazele lor. Prin 1998 eram cu o Dacie la statia de la Favorit (Drumul Taberii) si, la solicitarea bonului stampilat, mi s-a replicat cu o scarba evidenta: "Pentru benzina de 2 sute de mii vrei si stampila..." Deh, alte vremuri... La LukOil Tunari stampileaza bonul si pentru un Snickers de 2 Ron (chiar vroiam sa-i spun sa nu se oboseasca). Noroc cu Rompetrolul, ca altfel se simteau astia de la OMV ca pe o piata cu monopol! |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
De acord , ii boicotez si eu pe cei de la OMV si Petrom , chiar si pe rusii de la Lukoil . Mai ramane golanul de Patriciu cu Rompetrol ( desi asta a sponsorizat si stanga si dreapta , asa ca e falitul nostru ...) si ungurii de la Mol . Ii boicotam si pe Mol ?
P.S. Eu am bicicleta ! Voi aveti ? This post has been edited by Ghidioneanu: 17 Nov 2006, 22:23 |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am bicicleta.. da bicicleta cu aeroterma si in curand cu lanturi antiderapante aveti?
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
De acord si eu dar: unde e cel mai apropiat Rompetrol fata de Spring-ul din Floreasca, cu maxim 0,05RON in plus la benzina de 95 comparativ cu cea de la Petrom?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
hai mai paule, mai... te trezisi si tu acus cu boicotul... ia baga o geana aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=0entry726797
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
paulp |
![]()
|
Domnu, mailu ala a circulat saptamina trecuta...
O cafeluta la domnu ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Rusu ca rusu da cand sunt obligat sa bag carburant de la rompetrol, de cand cobor si pana ma reintorc la masina am imaginea lu' patriciu de caine bland in cap si sincer ma seaca, ma seaca rau la inima . Oricum in cca. un an am bagat la rompetrol de doua sau 3 ori da si-acuma imi vine sa ma duc sa ma spal cand imi aduc aminte.
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Pai baga de la unguri apoi daca...
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Auzi, toti astia care suferiti de banii lui Patriciu... daca nu puteti sa va concentrati asupra produsului care va este oferit (ca n-o fi chiar Satana incarnat Patriciu asta), ganditi-va in timp ce alimentati cu efix la compania Rompetrol, care nu e doar Patriciu, care da de munca la mii de oameni, si a construit pana in momentul asta singura rafinarie la nivel mondial din tara.
Si Rompetrol facea asta cumparand perol pe piata libera si platind impozite la stat, in timp ce Petrom exploata gratis petrolul Romaniei, producea benzina proasta si "investea" profiturile in vile si hoteluri "de protocol" (cred ca sunt sute prin tara), deplasari "in interes de serviciu" in insule cu palmieri, si prime/masini pt. legiunile de directori si manageri de pe statul de plata. This post has been edited by IsNa: 23 Nov 2006, 12:22 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 23 Nov 2006, 12:21) ...vile si hoteluri "de protocol" (cred ca sunt sute prin tara), deplasari "in interes de serviciu" in insule cu palmieri, si prime/masini pt. legiunile de directori si manageri de pe statul de plata... Daca mergem pe principiul asta, nici Dacia nu ar mai trebui sa cumparam ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Auziti, tu asta, esti simpatic, putin mai mult naiv dar simpatic
![]() Constiinta domnului este plina ca o groapa comuna dupa executie. This post has been edited by Pedro: 23 Nov 2006, 12:34 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
vijelie |
![]()
|
Mersi, Perdo, mersi.
Ma bucur ca despre JAFUL facut de Petrom inainte de privatizare nu a uitat chiar toata lumea. S-au trezit astia din presa acum sa se ia de OMV cu gazele, dar cand erau platiti DIN BANII NOSTRI pe publicitate + alte cheltuieli ENORME, nu au suflat o vorba, ca-si pierdeau clientii. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Pedro |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 23 Nov 2006, 12:37) N-ai pentru ce dar pentru ce ca eu vorbeam cu IsNa. Si nu nici macar nu vorbeam de miscarile dansului economice , ma refeream la alte alea, grave, foarte grave, crunte si sinistre, diabolice, ceva ce pana si pe un barbat in toata firea l-ar face sa pise ochi instantaneu. |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Pai, nu, de astea nu stiu... stii tu? Ai dovezi? Daca da, nu cu mine trebuie sa vorbesti...
Dar, cum am spus, in ziua de azi Rompetrol nu e doar Patriciu... disjunctia asta trebuie facuta! Plus: prefer un pic naiv, decat cinic si blazat. Ca de acolo pana la obsesia cu capra vecinului nu mai e decat un pas. ...foarte mic! |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
......pe care s-ar parea ca tu l-ai facut, ceva mai sus!
![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 17:03 |