Eastbay
![]() ![]() ![]() |
Eastbay
Adi_Mircea |
![]()
|
||
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
da se poate.
plate se face prin western sau bancpost ... din cate stiu eu. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Playmaker |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 October 06 ![]() |
QUOTE(Adi_Mircea @ 17 Nov 2006, 05:42) Stie cineva daca din Romania se poate face comanda de articole sportive pe Eastbay.com?Si care ar fi modalitatea de plata si ce comisioane de expeditie sunt. Se poate face doar daca platesti prin Western Union. Platesti aprox. 30$ + 2$ pentru fiecare produs plus vama. Daca nu faci o comanda de cateva sute de produse sau nu dai spaga la vama nu e deloc rentabil. Cel mai bine apelezi la oamenii care se ocupa ceva si care iti cer in plus 5$ pentru fiecare produs. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
S-a mai discutat despre asta pe aici. Concluzia a fost ca pe nu site al unei reviste de calculatoare este un topic unde exista un intermediar care face comenzi mari in numele mai multor oameni din tara si i-a cam 5$ comision / produs, si cu cat mai multe produse ai cu atat e mai mic comisionul.
Daca vrei iti dau link-ul luni ca acum nu pot sa gasesc. PS: Sfatul meu este sa nu iti iei incaltaminte pt ca nu toate firmele au matritele la fel si s-ar putea sa te trezesti ca iti comanzi nr care il porti si sa nu iti vina sau sa iti fie mare papucul. Papucii trebuie probati. Treaba asta ti-o spun din proprie experienta; nu ca as fi patit-o eu, dar am probat de la mai multe firme papuci sport si nu erau la fel; si mai depinde si modelul. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
[link inlaturat de moderator, rog ia legatura via PM daca vrei sa ajuti. Multumesc.] sunt acolo baieti care contra unor comisioane de 1-10$ pe produs iti aduc in tara ce doresti de pe eastbay. Ei se ocupa de transport/vama, iesi mai ieftin daca apelezi la ei. Sfatul meu este sa-ti iei incaltaminte dar sa respecti size charts afisate pe site, difera de la tara la tara, dar daca esti atent o sa-ti iei marimea corecta.
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Cineva, nu spui cine, ma pune in situatia de a achizitiona un produs de pe eastbay. Din Nov '06 s-a mai schimbat ceva? Vreo idee, vreo sugestie? Multumesc anticipat..
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
s-au mai marit comisioanele
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:39 |