Festivalul cu berici
![]() ![]() ![]() |
Festivalul cu berici
Mache |
![]()
|
||
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am fost, e nasol rau de tot, pleci acasa pe 3 carari, m-am facut tobogan :inger:
e festivalul international Tuborg, deci se gasesc doar beri ale firmei Tuborg (Tuborg 14k, Skol 12k, Carlsberg 20k) precum si beri internationale (d'alde Guiness & stuff) ... pe mine inca ma doare capu' 8) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
aA scuzati ca va imprastii aburii, ne spuneti si noua unde v-ati flambat in halu' asta (locatia)? :drunksinging:
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu incerc sa scot "din productie" "un grup de oameni ai muncii", plini de cele mai inalte si mai noblie sentimente fata de "bericioaica". Iar una dintre conditiile participarii lor si al manifestarii devotamentului fata de alimentul mai sus mentionat este programul literar-artistic. De aia intrebam de trupe, ca poate ii scot mai des. :twisted: :twisted:
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Mache |
![]()
|
Piata Constitutiei, in fata Colibei unchiului...
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Mache |
![]()
|
Din informatiile mele, mai tine pana duminica, iar in zilele cu fotbal, se lasa la o parte muzica si se urmaresc meciurile din semifinale si finala.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Am eu acasa programul. Daca vreti, il iau maine sa serviciu si vi-l transcriu... Ce stiu sigur si pe de rost, e ca sambata e Pavel Stratan :wink:
|
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
Mache |
![]()
|
Multumim!!! Fa-ti un pustiu de bine si ne blagosloveste si pe noi cu el. laugh.gif
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Haideti ca am gasit programul si pe net. E pe www.tuborg.ro . E un link in stanga jos, pe pagina principala.
|
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
Mache |
![]()
|
Multumesc, Bogdan!
Acum am argumente pentru "oamenii muncii". Daca ar fi dupa mine si dupa ce muzica as vrea sa ascult m-as duce la festival doar in zilele de luni, marti, vineri si sambata. Dar si atunci numai pentru a asculta cateva trupe. Ciudat au mai alcatuit programul. :? Inainte stiam ca era cate o seara "tematica". Acum prea i-au amestecat. :vmad: |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Auziti, eu n-am mai participat la asemenea "cursuri de scolarizare" de f. multa vreme si pe vremea cind ma duceam eu era o problema cind te ajungeau berile din urma, adica nu prea unde aveai sa le depui inapoi. De fapt aveai, da' rupeai o coada pe genunchi de nu era voie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
acum problema e rezolvata, budele sunt destule si pe deasupra miros si frumos (ba chiar de la distanta, nici nu trebuie sa te bazezi pe informatia vizuala, asta daca apar probleme, ci doar pe cea olfactiva, care sa zicem ca ramane intacta)
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Mache |
![]()
|
La ultimele "cursuri de perfectionare" la care am participat, erau mai multe cutii albastre pentru depozitarea resturilor "materialelor didactice" rezultate dupa "scolarizare".
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Mache |
![]()
|
Proconsul chiar repeta pentru diseara! :shock:
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu asaeara pe acolo: destul de dezamagit- numai 3 feluri de beri, banci prea putine, micii erau slabuti, cea mai mare coada era la kurtos (sau cum ii zice colacului ala unguresc...). Concluzia: luat prietenii, cumparat shaorma de la Dristor si bere ceheasca, facut bauta in aer liber si natura vioaie (in gradina Politehnicii ca nu au cosit iarba...). In asteptarea unui loc in care sa degust vre-o 7-8 tipuri de bere....
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Marty |
![]()
|
Hm..... facem o propunere sa mutam locul de intilnire Joia asta ? :U :U :U
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ov |
![]()
|
||
au cosit-o in dimineata asta 8) |
||
--------------------
Dacia
1300
|
|||
Marius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
biggrin.gif n-ar fi rau |
||
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|||
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Buuuun cu asha oferta parca as veni shi eu sa fac niste opturi shi burn-out...fara masina bineinteles. Nu va suparati nu?!
:wink: |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Mache |
![]()
|
Festivalul cu berici loveste din nou!!! De diseara, in Piata Constitutiei din Bucuresti, de la ora 19.
Iata si programul, pe zile si cu trupe: Vineri, 27 Mai Ca$$a Locco, Parlament, Vama Veche Samabata, 28 Mai Vita de Vie, Cream, Nicola, Stefan Banica Jr Duminica, 29 Mai Romanitza, Romania, Marfar&Tanti Lina, Loredana & Taraful Luni, 30 Mai Altosfera, Gandul Mazei, Zdob & Zdub Marti, 31 Mai Sexi, Dana, Voltaj Miercuri, 1 Iunie Pavel Stratan, Firma, Hermes House Band Joi, 2 Iunie Iris - invitati, Adrian Pintea, Mircea Vintila, Narcisa Suciu, Mihai Georgescu Vineri, 3 Iunie Mandiga, Analia Selis, Pepe Sambata, 4 Iunie Simplu, Vank, Hara, Cargo Duminica, 5 Iunie Zob, Bere Gratis, Proconsul, Directia 5 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Au voie si astia ai casatoriti ? (ouch, am fost cumva rau?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
berea e la fel de proasta ca la toate festivalurile organizate in ultimul timp? de la festivalul berii dreher care se tinea in herastrau eu unul nu am mai baut bere buna la un festival din asta popular! parca asta ar trebui sa fie rostul unui festival, sa iti promovezi berea, nu? pe unde am nimerit eu numai bere proasta. cea de la dozator, ma refer.
|
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Asta din Piata Constitutiei (care se tine de cativa ani!) au bere relativ buna!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Atatata timp cat oricum vanzarile sunt mostruoase nu deranjeaza pe nimeni ca berea e car proasta...parerea mea (care n-am baut 1/2 bere in viata mea)..
![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Of!
Grupul bautorilor de apa plata cu lamiie loveste din nou ! Si dupa ce te dai pe role ce bei ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Il soarbe din priviri pe domnul ei...
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda... dar setea ramine !
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Fratilor , imi doresc sa vin la festival la Bucuresti , dar deja a-m ingurgitat 4 beroase , azi implinesc 36 anisori ( trufanda ) asa ca ... regret raman acasa .
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Mache |
![]()
|
Charlton, LA MULTI ANI!
Cu berica sa stii ca nu e nici o problema. Adunarea tine pana duminica viitoare. Asa ca, de maine seara, poti vizitezi obiectivul de o deosebita importanta "culturala". |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
La Multi Ani!
![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 21:31 |