Dungă neagră pe mașină, de la o bară/oglindă de plastic
![]() ![]() ![]() |
Dungă neagră pe mașină, de la o bară/oglindă de plastic
adrian.paul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Cu nimic. Din moment ce mergi la constatare si service inseamna ca ai CASCO si totul se va repara pe CASCO, inclusiv dunga neagra. Deci, nu e problema ta si nu merita sa te agiti.
|
--------------------
.
.
.
|
|
gorjeanul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 30 September 05 ![]() |
Du-te la CASCO cu tot cu dunga, sa vada berbecii cauza...
Dupa constatarea de la CASCO, poti sa cureti dunga neagra cu un polish - merge, iti zic din proprie experienta. |
--------------------
RENAULT/DACIA
LAGUNA/LOGAN
2008/2005
- B-xx-GORJ L3, 2.0/16v, sedan
L1-Laureate 1.4MPI |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Eu personal am curatat cu benzina si merge perfect. Nu afecteaza vopseaua (bun, nu era pe Logan
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Problema este ca dunga neagra nu am vazut-o la politie la ora 22:30 cand am fost. Si pe autorizatie a trecut doar usa stanga spate si pasaj roata stanga spate. Dunga este ca in poza (de fapt am 2 dungi) punctele cu rosu sunt locurile unde este lovita. Cu singura diferenta ca totul este pe partea stanga si nu dreapta ca in poza. POZA
This post has been edited by adrian.paul: 23 Nov 2006, 12:01 |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
chisgicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 November 06 From: Baia Mare ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310 Li
dec. 2000, BERLINA
- MM 04 ***
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dunga neagra iese sigur, dar imposibil sa nu se cunoasca un pic infundat, asta este problema, sper sa ai noroc...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adrian.paul |
![]()
|
Hehe multumesc. In 20 min ma duc la constatare la asigurari, poate reusesc sa bag si aia pe casco, daca nu vad eu ce fac
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
adrian.paul |
![]()
|
Done. Am pe foaie aripa stanga spate si use stanga spate.
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:17 |