RCA, se scumpeste de la 1 decembrie 2006 ?
![]() ![]() ![]() |
RCA, se scumpeste de la 1 decembrie 2006 ?
bendix |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|||
simedi |
![]()
|
![]() Membru ! Group: Members Posts: 25 Joined: 13 November 06 ![]() |
Vezi tabelul atasat, poate te ajuta..
Attached thumbnail(s) page1_mare_copy34.jpg ( Size: 35.24k ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4 Mpi - 2005
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu vreo 2 saptamani am facut RCA pe 1 an la Asiban cu 220RON (aia de la Allianz deja bagasera cartea verde si ieseam la 380RON) si aia mi-au spus ca vor practica aceleasi tarife pana la 31 dec, dupa care baga si ei cartea verde.
Nimic despre vreo scumpire "intermediara". |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
simedi |
![]()
|
Eu am facut RCA-ul tot la Asiban pe 8 noiembrie, 98.15 ron / 6 luni, si mi-au spus ca am noroc, pentru ca urmeaza sa se scumpeasca intr-o saptamana-doua.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4 Mpi - 2005
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Care e treaba cu "cartea verde"? Aia nu iti trebuie doar daca vrei sa iesi cu masina din tara? O sa se vanda la pachet de la anul?Si daca nu iesi din tara cu masina platesti pentru un serviciu pe care nu il soliciti si nu il folosesti?
This post has been edited by mauru007: 24 Nov 2006, 11:11 |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
simedi |
![]()
|
Eu am inteles ca va fi inclusa cartea verde in polita RCA, indiferent daca circuli numai in tara, sau daca mai iesi si in strainatate.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4 Mpi - 2005
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi-am facut prin septembrie, pe 6 luni, tarif vechi. Asta inseamna ca nu am carte verde pe perioana ian-martie 2007? Sau am beneficiat de reducere?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
danielvoina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 November 06 ![]() |
eu ieri am fost pe la asigurari la aia in chioscurile alea de langa politia rutirera de pe strada udriste, mi-am pus numere rosii la masina....
Am intrebat de asigurare, si mi-a zis ca o sa fie 240 ron de la jumatatea lu decembrie, dar mi se pare ca e o chestie misto, daca plecai in afara te costa cartea verde 1 milion pe trei zile, acum dai un milion in plus si o ai pe tot anul, parerea mea ca e mai bine acum... |
--------------------
Dacia injectie
Berlina
2000
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri !
Cred ca voi mai astepta cu asigurarea pana in decembrie, cand imi expira. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
chisgicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 6 November 06 From: Baia Mare ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310 Li
dec. 2000, BERLINA
- MM 04 ***
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am RCA la Generali (facut de VBLeasing) si m-a costat 403.81 ron la inceputul lui august.
![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
danielvoina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 2 November 06 ![]() |
Ti-ai luat tzeapa...
![]() |
--------------------
Dacia injectie
Berlina
2000
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
danielvoina: inainte sa te grabesti sa raspunzi poate ar trebui sa fii sigur pe ce informatii detii. Citeste asta (penultimul paragraf).
adrian.paul: banuiesc ca este un RCA pe 1 an, ce urmeaza sa expire in august 2007. conform prevederilor existente acum: pana la 31.12.2006 nu este inclusa carte verde, dupa 01.01.2007 este inclusa catre verde, care se elibereaza gratuit la cerere. concluzie: ai carte verde inclusa pe aprox. 50% din durata politei; daca ai luat teapa sau nu asta decizi tu. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspuns. Oricum ma gandeam vara urmatoare sa fac un drum pana in Belgia. Chestia e ca teapa sau nu ... eu nu am avut de ales , ei l-au facut eu l-am primit prin posta si platit. Oricum compeseaza cu Casco care e 8 mil.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
didosdoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 414 Joined: 2 July 05 ![]() |
Salut
Ma intereseaza daca de la 1 ianuarie 2007 polita de RCA care cuprinde carte verde e valabila si in tarile limitrofe romaniei.Eu as vrea sa ajung in Rep. Moldova. Multumesc |
--------------------
Dacia/Opel
Pick-Up/Logan MCV/Astra G
2003/2009/2000
- GL O6 HKV / 53 DGD
|
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu zic ce e valabila peste tot in Europa...
|
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
marss41 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 20 November 06 From: Oradea ![]() |
Cartea Verde inclusa in RCA este valabila in tarile membre UE + elvetia .R. Moldova nu prea e membra UE
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 ,1,9 DCI 120 CP
- BH11...
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Peste cateva saptamani imi expira RCA, nu sunt interesat sa plec cu masina din tara.
Se mai poate face RCA la tarabele amplasate prin piete ca in anii trecuti? De ce sa ma feresc ca sa nu iau vreo teapa? Multumesc! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
pe csa-isc.ro scrie cam asa:
QUOTE ...va fi necesar ca societățile de asigurări să elibereze asiguraților, în momentul cumpărării poliței RCA, și o poliță gratuită Carte Verde, din oficiu sau la solicitarea asiguraților. nu scrie nimic de cei care deja au RCA pe citeva luni din 2007 (sau ma rog, asa am inteles eu) |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi aia se va elibera la cerere, având valabilitatea egală cu cea a poliței RCA.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
DragosP: Daca-ti faci polita azi, Carte Verde primesti abia de la 1 Ianuarie si asta la cerere. Pentru luna' Decembrie a anului curent trebuie sa-ti faci o Carte Verde contra cost.
Editat de Moderator: Nu mai cita ultimul mesaj. Se intelege de la sine ca lui ii raspunzi. Mesajul a fost editat partial, Marty te rog reciteste Regulamentul Special din sectiune. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Știu bre, ce naiba crezi că-s fonf?
![]() Și uite așa, plecând pe 29.12 în AT voi fi nevoit să iau carte verde pe două săptămâni! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Am incheiat azi RCA la Asirom pt ca imi expira zilele astea. Nu mi-a zis nimeni nimic de carte verde, nici eu nu am intrebat, am primit in schimb o vignieta. Mi s-a parut cam scump totusi, pt 6 luni am platit 110 ron. Am si casco la ei si nu am mai umblat, dar poate la altii e mai ieftin...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Se discuta posibilitatea ca cei care vor fi nevoiti sa cumpere carte verde pentru o perioada mai scurta de 14 zile sa plateasca prorata, adica prima redusa proportional cu nr de zile pe care le va utiliza, pana la 31.12.2006 inclusiv. Si eu sunt in aceeasi situatie (plec din tara pe 22) si sper sa se rezolve favorabil.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
DragosP |
![]()
|
Hm, good news!
La tine măcar tot erau vreo 9 zile, da' la mine 3... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RoVal1972 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 22 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kunt @ 5 Dec 2006, 11:39) Am incheiat azi RCA la Asirom pt ca imi expira zilele astea. Nu mi-a zis nimeni nimic de carte verde, nici eu nu am intrebat, am primit in schimb o vignieta. Mi s-a parut cam scump totusi, pt 6 luni am platit 110 ron. Am si casco la ei si nu am mai umblat, dar poate la altii e mai ieftin... Chiar, si eu am primit aceasta vigneta...nu cumva are rol de dovada de carte verde ? Pe mine Megane-ul la RCI- Allianz m-a costat 632 RON... |
--------------------
Renault Megane
Sedane
2005 1.6. 16V ________________________________________________
Renault Megane Sedan Privilege 1.6 16V + Clima& Xenon+ full airbags. Noir nacre. Nov. 2005 ex. Renault Megane Classic 1.6 16V. 2001 ex. Dacia 1310 1.6l. 1999 |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(RoVal1972 @ 5 Dec 2006, 16:03) Chiar, si eu am primit aceasta vigneta...nu cumva are rol de dovada de carte verde ? Nu ține rol de nimic (în orice caz, nu de CV ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
in legatura cu asigurarea........peste 2 zile am programare la RAR pt identificare si terc masina pe numele meu si vreau sa-i pun numere preferentiale.......am auzit cateva ZVONURI cum ca s-ar putea plati asigurarea pt o luna.
![]() E ADEVARAT??????ast rasp.thx |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Tudor |
![]()
|
Asigurarea pentru 1 luna se poate face doar daca masina se inmatriculeaza cu numere rosii (provizorii, care au valabilitate 1 luna). Pentru masini inmatriculate cu numere definitive se pot incheia doar RCA pe 6 sau 12 luni.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
aha.............da nu-mi dau aia numere provizorii vreo cateva zile pana ce imi dau numerele preferentiale????
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:33 |