LOGAN - VIBRATII MARI LA VITEZE MARI?
![]() ![]() ![]() |
LOGAN - VIBRATII MARI LA VITEZE MARI?
mee_shalake |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Logan
2006 Laureate Plus full option
- B085879
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca asfaltul (calea de rulare) nu avea imperfectiuni, nu e normal.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mee_shalake |
![]()
|
acum nu stiu ce sa zic. era bucuresti - pitesti... dar nu treceam prin gropi sau alte alea.
|
--------------------
Dacia Logan
Logan
- B085879
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mers chiar pe A1 cu 165-170 km/h dar nu am simtit vibratii in volan.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mee_shalake |
![]()
|
am inteles. dar ai tot logan?
s-ar putea sa se fi intamplat ca atunci cand mi-au pus jantele de aluminiu (ca am cerut unele speciale din service) sa nu le mai fi echilibrat. o sa ma duc pe la un service sa mi l e echilibreze. |
--------------------
Dacia Logan
Logan
- B085879
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Stai calm ca era de la drum , daca nu erau echilibrate simteai mai repede de 150 vibratiile .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt prost echilibrate sigur.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Pokemon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 1 November 06 From: Oradea ![]() |
Daca ti-ai schimbat jantele, obligatoriu ar fi sa ti le echilibrezi si pe urma sa mai faci o incercare la viteza mare. Am fost si eu pe Pitesti - Bucuresti si retur si nu-mi vibra volanul nici la 160.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005, Preference 1.4
- BH-XX-XXX ex Logan 1.4 mpi Preference 2005
Mitsubishi Outlander 2.2 DiD Intense Plus 2008 |
|
mee_shalake |
![]()
|
dar n-ar fi trebuit sa se fi simtit mai repede de 140 kmh? ca mi s-a parut ciudat ca deodata incepeau...parca depaseau un prag psihologic
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Logan
- B085879
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu la ambele masini cand trec peste 140 incep sa se simta niste vibratii usoare in volan, dar nu mereu....aleator...si pe A1 si pe A2...la MPI se simteau din primele zile ( kilometrii) dar la dCi abia dupa 15.000 km. Jantele sunt cele originale, presiunea in roti e ceea indicata de constructor. Ce am observat este ca nu face mereu cand trec peste 140, ci aleator, de exemplu daca luam o curba usoara la stanga sau dreapta vibratiile incetau.... nu stiu ce sa zic dar am o vaga impresie ca nu ar fi de la echilibrat.
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
e problema generala echilibrarea rotilor... nu e specifica Loganului... deci se muta la Diverse
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Chiar zilele astea sunt prin Europa cu Loganul si e penibil cum de la 120-130 la ora incepe sa imi trepideze podeaua pe partea dreapta (asta dupa ce la plecare am echilibrat rotile si in Ungaria am dat intr-o groapa cu ea). Oricum, e vorba clar de problema la roti, volanul nu vibreaza deloc. Partea interesanta e ca aceasta trepidatie nu apare mereu la aceeasi viteza, si are tendinta sa se reduca spre viteze de 140-150-160 la ora, unde, ma rog, consumul, uzura si instabilitatea generala crec simtitor. Asta este, ori fac pe zmeul ori ma tin dupa camioane...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Este sigur de la roti problema.
Daca ai capace, eu zic sa le dai jos. Altfel, ori ai roata dezechilibrata, ori roata deformata |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, si cu roti perfect echilibrate poti avea vibratii maricele in volan. Unii vulcanizatori care stiu meserie, daca intalnesc situatia asta, dejanteaza anvelopa si o reaseaza pe janta rotita la 180 de grade.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:50 |