Frane SRN
![]() ![]() ![]() |
Frane SRN
woth |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
ce masina ai avut inainte ??? ...
Ca info .. la toate DSN-urile e frana "tare" .. asta comparat cu ORICE berlina .. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
n-am avut nici o masina. a prima data cand am una, dar am facut scoala tot pe o supernova care, totusi, avea niste frane mai elastice.
zau, la asta cum ciupesc un pic, cum imi sare caroseria de pe roti |
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai stai vre-o luna, si vezi dupa aceea (in sensul ca o sa te obisnuiestri, nu ca o sa se lase).
Si intre timp vezi cum stai cu frana de mana (vre-un blocaj ceva), dar e mai putin probabil. Vin-o la intalnire si-ti spunem noi daca-i vreo problema au ba. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
io vreau sa fie franele mele asa !!!!.Cel putin mie imi da o siguranta in +
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
Oameni si oameni;
Mie la un moment mi s-a parut ca frana mea tine cam jos si e cam moale; si m-am dus sa o rezolv; pt. ca mie asa imi place sa fie tare si sa tina sus; imi da o senzatie de siguranta mult, mult mai mare; So, tare sa fie |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu sunt mare fan de frane super-tari. Dupa ce am fost ultima data in service, fie era frana libera, fie era nitelk apasata si eu proptit in volan si centura. Dupa primii km si primele frane de genul asta a ajuns in parametri. Nu-mi place pedala fleasca, insa mie imi place o pedala pe care sa pot frana oricand cu orice intensitate vreau. E si de obisnuinta treaba, in mod clar, insa nu vreau sa fiu surprins de vreun eveniment si mai apoi sa fiu surprins de faptul ca am apasat prea tare si am blocat rotile.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Cu frinele DSN-ului am patit-o si eu indiferent de model (Liviu, Ciprian, Laur sau SLZ lui SOD). Toate au niste frine de te zboara prin parbriz daca o calci ca la berlina.
La Nova chiar daca am schimbat aproape tot la frinare (pompa, servo, etrieri, placute, DOT 4) tot n-am reusit s-o fac sa frineze ca DSN sau SLZ :mrgreen: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
la DSN e nasol ca pedala e foarte moale si actioneaza imediat. La SLZ am vazut ca e mai tare si imi place mai mult.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si la SLZ e la fel de moale pedala. Dar e chestie de obisnuinta. Eu prefer sa apas putin si ma scoata prin parbriz decat sa ma infing in padala c toata forta cum fac pe cealalta masina. Reversul medalei e iarna cand e alunecos pe jos, caz in care trebuie sa mangai pedala de parca ar fi femeie sa nu te trezesti ca faci piruete in mijlocul soselei. Insa, cum am mai spus, totul e de obisnuinta.
P.S. Si daca la SLZ e moale, sa vedeti Passat-ul unde diferenta de franare fata de SLZ e ca intre SN/SLZ si berlina. Ca sa nu mai zic de pedala de acceleratie care doar daca sufli inspre ea se apasa. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
alexandrudragomir |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 15 April 03 From: Constanta ![]() |
La VW Passat ambreajul opune mai mult forta, dar cum ai zis acceleratie e traznet, iar la frane cum ai ciupit putin viteza a scazut de la 100km la 80km/h, dar daca o apesi mai tare risti sa ajungi in fata masini, dar la forma scaunelor, acestea parca inca te mai retin sa te duci in fata.
Daca pe Logan ar fi pus frane pe 4 discuri, ar fi avut o frana identica cu Passat. |
--------------------
DACIA
SuperNova
- CT-02-DSA Km facuti: 101.000
Data: 08.06.2007 SuperNOVA Campus 2003, 1.4L, 75CP |
|
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.249 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
paulp,
Nici nu o sa reusesti! Sint citeve diferente constructive esentiale, adica: servo si discurile sint mai mari |
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|||
S3BY |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 November 04 ![]() |
am si eu ceva probleme cu franele. acum vreo 2 zile aveam 100 si tipul care mergea in fata mea a franat brusc f. tare. era cu o Skoda Octavia, asa ca am zis ca il iau un pic. am franat si eu la fel de tare
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Clima
- SJ 22 VIS
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai lipsa de abs = blocare roti la franare puternica = derapaj . get it ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Adytza22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 16 October 04 From: Focsani (flotant Iasi) ![]() |
vazand ca e vorba de frane la dns meu cand calc frana se aude in partea din spate cate o pocnitura ?Nu mereu si nu depinde daca e violenta sau franare normala?
din ce cauza apre pocnitura asta?ramane ceva blocat?eu asa banuiesc. |
--------------------
Dacia
Supernova
- VN-22-ACM Supernova mea e tunata ......
Am tras cu tunul in ea...... |
|
neamih |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 May 04 ![]() |
si la mine pedala e foarte moale, cursa e f. lunga. m-am dus la service pana acuma si am rezolvat-o de cateva ori dar nu tine mai mult de 3 luni si se flescaie la loc. TIP: am observad ca atunci cand e fleasca daca apas de mai multe ori (ca si cum as pompa) se intareste si tine mai bine. faptul ca e fleasca ma deranjeaza ca la franari bruste nu stiu cum sa reactionez, ba tre sa apas putin ba mai mult e aiurea... cred ca pe undeva intra aer, dar e ciudat ca nu imi lipseste lichid de frana. mai poate fi pusa si pe seama uzurii placutelor de frana/ sabotilor??? ultima data cand le-am reglat mi-a spus mecanicu ca a reglat tamburii spate si asa a intarit pedala. so???
|
-------------------- astept Logan-ul pe motorina
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca se intareste dupa mai multe actionari inseamna ca ai aer in instalatie (de aia ti se si flescaie dupa cateva luni). Gaseste locul unde ai probleme cu etanseitatea si rezolva problema.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Highlifer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 23 November 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Adytza22 @ 22 Nov 2004, 14:52) vazand ca e vorba de frane la dns meu cand calc frana se aude in partea din spate cate o pocnitura ?Nu mereu si nu depinde daca e violenta sau franare normala? din ce cauza apre pocnitura asta?ramane ceva blocat?eu asa banuiesc. trebuie sa-ti verifici la roata dare itzi face asa, sabotii.....asa stiuca era la o berlina cu care am fost in service....acum nu stiu daca noi la DSN avem sabotzi..dar cred ca da...sunt 2 jumatati de cerc in jur de 400.000 era la berlina. P.S. Unde va vedetzi voi mai baietzi ...eu sunt din Ploiesti si distantza este foarte mica...asa ca sunt interesat... |
--------------------
Dacia
Super Nova
- B 01 AIX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:15 |