atentie la alarmele Alcar, foarte tare frate
![]() ![]() ![]() |
atentie la alarmele Alcar, foarte tare frate
HED |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 August 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu faci o confuzie?
Eu stiam ca e un feature al UCE (UCH). Am luat odata din greseala cheia de rezerva la masina, si ca atare nu am putut deschide masina din inchidere centralizata. In momentul cand am deschis usa soferului s-au descuiat toate usile. Esti sigur ca e de la alarma si nu de la faptul ca ti-au pus intrerupator si pe portbagaj in paralel cu usile? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
HED |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 August 04 ![]() |
pai cum ar fi trebuit sa puna intrerupatorul de la portbagaj?
|
-------------------- |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-am spus ca ar fi trebuit pus intrerupatorul altfel, ci ca nu alarma e aia care comanda deschiderea usilor.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Si la mine e la fel si nu am alarma alcar. Inseamna ca e ceva in legatura cu inchiderea centralizata, comandata de alarma.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
abram_burel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 24 September 04 ![]() |
Asta da alarmă inteligentă! Vă rog, domnul hoț, nu intrați prin portbagaj, poftiți pe ușă ca tot omul!
Așa ceva nu trebuie să se întâmple. Ori e conectată incorect, ori e programată incorect, ori o combinație. |
--------------------
Dacia
Nova GTi
1999 Parerea mea... stiti cum e... maxima!
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Cred intr-o conectare defectoasa a centralizatei la alarma.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
si la solenza mea era conectata prost alarma.. am facut un mic test.. am lasat usa de la sofer deschisa si tineam apasat pe intrerupatoru de pe usa.. ca si cum ar fi usa inchisa.. armam alarma, si cand dadeam drumu la intrerupator, piuia alarma, dar a actionat toate actuatoarele pe deschis...
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(abram_burel @ 29 Nov 2006, 22:45) Ori e conectată incorect, ori e programată incorect, ori o combinație. E conectată incorect și combinat cu acel feature al UCH-ului iese un fâs. ![]() ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu da vina pe alarma ca e bunicica si e fabr in ro dupa altele straine asa ca nu e mare diferenta
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 16:59 |