DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce se poate repara pe CASCO ?, Am si eu cateva probleme !

marius80_eugen
post 4 Dec 2006, 15:52
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Am CASCO de anul trecut si cateva problemute snut de anul trecut , dar nu am fost la ei pentru ca am vrut sa platesc mai putin anul asta , doar ca a fsot cu teapa , pentru ca au calculat cu noul coeficient de anul asta catre a fost mai mult cu inca un mil fata de anul trecut , asa ca vreau de acum sa-mi repar toate problemele care apar . De asta va intreb si eu care dintre ele pot fi reparate pe CASCO si cam cum le fac ??

1. Parbrizul are milioane de piscaturi f mici din cauza ca fostul proprietar si poate si eu am mers in spatele altor masini pe criblura si mai am si o crapatura mica , de vre-o 2 cm de la o piatra de la un Logan , luata la 120 pe DN1 .
2. O infundatura pe hayon facuta de o racheta de revelion si inca vre-o 2 infundaturi f mici facute de petarde tot de revelion . Aici am si constatare de la politie .
3. Catalizatorul care se pare ca , dupa schimbarea de evacuare am vazut ca a inceput sa se sparga . Nu are nici un fel de urma de lovitura !!!
4. Vre-o doua zgarieturi facute de doi "nevinovati" , ambele cu constatari si PV de la politie .
5. Ambele semnalizari crapate si un far cu o piatra luata in viteza , deci si ala vre-o 3 cm crapat .
Ce idei aveti ? Pot scapa de problemele astea ???

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marss41
post 4 Dec 2006, 15:58
Post #2

Membru

From: Oradea

de o parte da de altele nu.Trebuie sa citesti conditiile de asigurare.

--------------------
RENAULT LAGUNA II 2002 ,1,9 DCI 120 CP - BH11...
+
R19/16v
post 4 Dec 2006, 15:58
Post #3

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Cu catalizatorul, fara sa faci o magarie, nu ai sanse.
Restul declara-le incet incet. Daca's mai multe pe o parte care ar parea a fi facute in acelasi timp, declara-le pe toate odata. Dar a.i. sa nu bata la ochi.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
cristica
post 4 Dec 2006, 16:51
Post #4

Membru incepator

procesele verbale de constatare sunt recente? reparatia trebuie facuta intr-un termen strict dupa constatare.
CASCO are un numar limitat de reparatii/suma limitata pe intreaga perioada asigurata. Intereseaza-te la firma respectiva.
bafta!

--------------------
LOGAN 1.6MPI Ambition // SL10 1,2 16V 75 CP 2006 // 2015 - B-271-ACC
+
Tudor
post 4 Dec 2006, 17:11
Post #5

Moderator

1. da, daca urma de lovitura este vizibila si accidentul a fost declarat in termenul legal la politie si in termenul contractual la asigurator
2. evenimentul trebuie declarat la asigurator in termenul prevazut in contract; banuiesc ca nu s-a intamplat asa; trebuie verificat daca ai vandalismul acoperit de polita casco
3. problema de uzura, nu are legatura cu casco
4. idem 3 Corectie: 4. idem 2
5. idem 1

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Smiley
post 8 Dec 2006, 09:20
Post #6

Membru autentic

cum ma 4 este idem cu 3? la 3 e catalizatorul(poate fi de la uzura), la 4 sunt zgarieturi cu vinovati si PV la politie. poate ca e la fel cu 2(daca sunt zgarieturi facute cu cheia) sau cu 1 (daca a fost lovit usor de alte masini), dar in nici un caz cu 3.

principala problema aici pare a fi faptul ca n-ai declarat la asigurator evenimentele. la majoritatea, ai un termen (de obicei cateva zile de la eveniment) pana la care trebuie sa declari evenimentul la asigurator(la politie trebuie sa-l declari imediat). citeste contractul de casco, acolo ar trebui sa gasesti termenul.

@cristica: n-am auzit pana acum sa fie un numar limitat de reparatii pe perioada asigurta. cat timp eu reintregesc mereu polita, pot sa am cate evenimente am ghinionul sa am, nu cred ca poate sa-mi spuna cineva "ati avut deja 3 evenimente anul asta, nu va ma reparam masina"

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 22:10
Forum Renault