zgomote ciudate
![]() ![]() ![]() |
zgomote ciudate
Buldozer |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 January 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310li break
- IS-05-CSN
|
|||
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Acelasi zgomot se aude si la mine, numai ca in treapta a 4-a si dau pe liber din treapta a 4-a. Eu banuiesc ca nu imi decupleaza cum trebuie cand scot din treapta a 4-a. E posibil sa fie si alta cauza. Daca cumva descoperi cauza zgomotului, te rog sa ne tii la curent, poate se aplica si la mine.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
Buldozer |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 January 06 From: Iasi ![]() |
am luat si in calcul spusele tale eposibil sa fie si asta dar totusi cred ca e si alceva.Fiti sigur ca va tin la curent daca descoper defectiunea. mai astept pareri va rog ajutor.
|
--------------------
Dacia
1310li break
- IS-05-CSN
|
|
dani_devito |
![]()
|
![]() Membru extradat Group: Members Posts: 249 Joined: 24 October 06 From: Dublin ![]() |
Vezi ca am postat si eu odata tot asa despre un huruit , poate fi de la rulmentu de presiune sau de la faptul ca nu iti decupleza din viteze, cu alte cuvinte la furca acea de la ambreaj e ceva.
|
--------------------
Dacia / Fiat
Berlina Li / Punto SX
2003 / 2000
- SB 87 SDI .... 70 % din problemele masinii se datoreaza piesei dintre volan si scaun.
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Traversa de la cutia de viteze fisurata/rupta?
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
huruitul poate fi, dupa cum ziceau si colegii mai sus, de la placa de presiune, traversa, tampoanele de la cutie sau de la motor.
acel harait de tabla daca suna ca si cum ar freca ceva metal pe metal, poate fi si de la aparatorile de tabla de la roti (asta se rezolva simplu cu un patent). caraitul cand vrei sa-i dai a I-a sau marsarier poate fi de la cabluj de ambreiaj reglat prost. sau cv da simptome de "oboseala" la sincroane sau probleme la timonerie... joc destul de mare. oricum, verifica asa: tampoanele si traversa de la cv si motor, aparatorile de tabla de la roti, nivel ulei in cv, cablul de ambreiaj, furcile de la timonerie (de fapt tot ansamblu timoneriei). toate verificarile iti iau cam 1-2 ore, depinde cat chef ai. oricum, eu zic sa mai astepti si alte pareri. This post has been edited by tgg2k: 6 Dec 2006, 13:33 |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Recomand, daca tot esti sub masina, sa verifici si traseul de evacuare... e posibil ca sa atinga tobele sau teava pe dedesubt...
Numai bine!!! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Buldozer |
![]()
|
multumesc la toti de sfaturi cum ai spus tgg2k mai astept si alte pareri pana dispun de bani seriosi sa ma duc la service. Atunci va pot spune mai ales lui random care este problema. problema de la ansamblu de tobe nu este pt ca sunt noi toate si foarte bine prinse.
|
--------------------
Dacia
1310li break
- IS-05-CSN
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Buldozer ai mai aflat ceva legat de zgomotul care se aude? La mine e din cutia de viteze, dar nu am deocamdata bani sa ma duc sa vad despre ce e vorba.
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
Buldozer |
![]()
|
Mai se pare ca ai avut dreptate am duso la service si au constat ca zgomotele provin din cutia de viteze nediscutabil sar parea sa fie de la decuplaje ceva de genu asta dar si eu ca si tine nu am avut bani ca sa o dea jos deocamdata. Dar ma voi duce acum dupa sarbatori . Iti dau adresa mea de Id de pe yahoo: Buldozerkill daca mai vrei sachimbam pareri.
|
--------------------
Dacia
1310li break
- IS-05-CSN
|
|
sumi_nos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 18 December 06 ![]() |
eu zic ca toata treaba e din cutie mai mult ca sigur eu am avut rulmentul de la a4 spart si cataia tot asa
|
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
johnox |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 9 November 05 From: Craiova ![]() |
si la mine sa aude un harait: si cand e scoasa din viteza, si cand e in punctul mort, si ca sa scap de harait calc ambreiajul, chestia e ca nu se aude decat fff rar, mai ales atunci cand e rece..cred eu
![]() a..si mi se intampla si cand calc ambreiajul cateodata...si scap de zgomot luand piciorul dupa ambreiaj oricum...eu tot cred ca ar fi rulmentul de presiune...(am schimbat tot kitul de ambreiaj cu pese de "origine")da` nu-s sigur.. |
--------------------
SEAT
Cordoba 1,6SXE
1997
- DJ-77-NOX Sad But True
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
johnox așa se aude și a mea, bate rulmentul, dacă ( virgulă ), calc ambreiajul nu se mai aude. Cel mai des dau peste huruitul ăsta când motorul este cald. Și devine foarte enervant când stau la semafor
![]() This post has been edited by EUROPE_: 21 Dec 2006, 14:18 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Buldozer |
![]()
|
Rulmentul asta de presiune de unde mai este? Este de la cutie ? Acolo se afla? Acuma in legatura cu haraitul mi sa mai spus ca poate fi si de la cei 4 rulmenti de la roti. Poate fi adevarat?
|
--------------------
Dacia
1310li break
- IS-05-CSN
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Rulmentul de presiune este piesa componenta a ambreiajului, si se afla intre blocul motor si cutia de viteze, pe el actioneaza furca ambreiajului si misca placa de presiune...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:01 |