probleme instalatie electrica dacia 1310 Li, instalatie electrica dacia 1310 Li
![]() ![]() ![]() |
probleme instalatie electrica dacia 1310 Li, instalatie electrica dacia 1310 Li
sica2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 8 December 06 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate 1.4 MPI Albastru Mineral
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
probabil ai o masa proasta la semnalul din fata. Verifica prinderea firului de masa la caroserie, probabil in acelasi surub este prinsa si masa pt far. Cred ca s-a oxidat prinderea si circuitul de semnalizare a ajuns sa se inchida prin far si de aici si problema.
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Verifica si lampile spate. Eu am patit de la un bec de spate de la frana - cand puneam frana se aprindeau si pozitiile. Problema era in soclul becului - ruginise.
Masa principala este pe stanga langa alternator, unde este prins un fir mai gros care e format din mai multe fire "impletite". Cumpara un spray de contacte sau unul universal (WD40 de ex.) si da pe la toti papucii de contact electric. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:08 |