Zgomot Puternic, Caldura
![]() ![]() ![]() |
Zgomot Puternic, Caldura
Sudsemnatu |
![]()
|
||
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|||
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
singura idee care imi vine in minte... ai o combinatie de probleme: incarcarea si aeroterma. cand maresti turatia incepe sa incarce bine si viteza de la aeroterma creste aproape proportional cu turatia, dar fiind stricata, suna mai tare cand se alimenteaza cum trebuie tocmai pentru ca ajunge aproape de turatia "de lucru"... sper sa intelegi ce vreau sa zic. alta idee ar fi alimentarea aerotermei desi nu prea cred.
|
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ieri mi-a sarit o frunza pe la picioare...probabil asta era ..sa fi intrat niste frunze! totusi nu se poate curata vreun fel circuitul?
si ziceai sa curat aeroterma sau sa o schimb? si de incarcat cu ce sa o incarc? |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
se poate sa fi intrat ceva ........dar e la fel de posibil sa fie duse bucsile de la motorul aerotermei
|
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
e ceva complicat de schimbat? adik as putea sa le schimb singur? unde sunt pozitionate? sau trebuie mers la mecanic?
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
ferrari |
![]()
|
![]() membru de treaba Group: Members Posts: 118 Joined: 29 November 06 From: CLUJ ![]() |
o solutie de moment pana te duci la un electrician ar fi sa dai jos motorul de la aeroterma si sa pui putin ulei la angrenaje....dar dupa cum spuneam e o solutie de moment si nu te tine mult. eu am break si am patit-o si m-am dus apoi cu motorul la electrician si a costat 15 ron dar a tinut 2 zile si asa am cumparat alt motor si acum nu mai am probleme. asta a fost in cazul meu.
This post has been edited by ferrari: 11 Dec 2006, 14:36 |
--------------------
dacia
1310 CL (BK)
1995 all the best and f*ck the rest
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Da, s-a mai discutat, numai din toamna asta s-au deschis vreo 3 topicuri identice. Huruie de la frig si umezeala, asa fac majoritatea, lagarele de proasta calitate se gripeaza. Ungi sau, cel mai bine, pui pe rulment (vezi un topic cu niste raspunsuri de-ale mele de pe la inceputul lui octombrie, parca, ori aici, ori la "Piese"). Eu am solutia 2 si ma declar foarte multumit. Creste si debitul de aer, nu spectaculos, dar satisfacator.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
ok..sry daca am deschis un topic aiurea dar eu nu am gasit! poate imi lasa-ti voi aici un link de la topicurile unde s-a mai discutat problema asta!
p.s. rulementul care trebuie uns unde il gasesc? sunt mai incepator asa:) |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
OK, uite aici unul, unde mai gasesti un link si catre partea cu rulmentul:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=56781&hl= Rulmentul ala nu exista by default, tocmai, aici e spilul: by default invirteala elicei se face intr-un fel de bucsa, care se gripeaza in timp, nu conteaza de ce. Rulmentul e o imbunatatire de facut acasa, o improvizatie, daca vrei. Citeste pe-acolo. Spor! This post has been edited by workarea: 14 Dec 2006, 15:05 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 12:40 |