DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am nevoie de o piesa., anuntul e pt cei care pot face rost

george_slz
post 11 Dec 2006, 12:08
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI S6

Am nevoie de un galet intinzator- curea accesorii, pt motor de dacia solenza sau supernova (cu AC).
Pretul de pe la magazine e nejustificat...200 RON. E un disc cu rulment si atat.

This post has been edited by george_slz: 11 Dec 2006, 12:08

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
moustache
post 8 Jan 2007, 22:54
Post #2

Membru autentic

From: Brasov

La acel intinzator piesa care se uzeaza este rulmentul. Care se schimba relativ usor, cel mai bine ar fi sa ai o presa, ca sa nu strici rulmentul la montare, ca la demontare nu e problema, oricum il arunci. Rulmentul are codul 6203 daca nu ma insel si este un rulment pe care ar trebui sa-l gasesti destul de usor, e folosit frecvent si in aparate electrocasnice. Si cu siguranta il gasesti daca nu la magazine, targ... la un dealer Dacia care vinde si piese. Cel "de origine", in cutie galbena pe care scrie Renault costa aprox. 40 RON. Ca sa il schimbi, in afara de presa ai nevoie de un hexagon de 8 si un cleste pt. inelele elastice de siguranta. Si ca sa nu te chinui la desfiletare, vezi ca filetul e pe stanga.

This post has been edited by moustache: 8 Jan 2007, 22:56

--------------------
Dacia Solenza Clima - BV-36-MAT
+
george_slz
post 9 Jan 2007, 00:05
Post #3

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

La mine s-a stricat odata cu rulmentul si rola. Initial am schimbat rulmentul, apoi
am cumparat o rola noua! 190RON....
Atentie ca sunt doua tipuri de role, la solenze: 1. cum am eu se numeste in manual galet tensiune, si are suprafata de contact tesita, pt accesorii AC+Servo si 2. una mai mare, canelata, numita galet intinzator, pt accesorii fara AC sau Servo...asta are si suportul diferit...
Bine ca nu se strica porcaria asta prea des...ca altfel ar fi naspa!

Se poate inchide!

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:56
Forum Renault