Suerat nu stiu de la ce, Suerat nu stiu de la ce
![]() ![]() ![]() |
Suerat nu stiu de la ce, Suerat nu stiu de la ce
thedead |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 9 November 06 From: Vaslui ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
LOGAN MCV
2012 LAUREATE K9K (1.5 dCi / 90CP)
- VS-01-CHR
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
prea putine indicatii...nu o sa iti poata spune nimeni nimic concret...incearca sa localizezi cat mai exact sursa...pot fi 1001 posibilitati si tot atatea neimportante...la o dacie suiera multe...mai nasol e atunci cand suiera politistu`
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca ai bord CN pot fi chestiile alea care iti dau aerul pe parbriz sau la picioare sau si pe parbriz si pe picioare....
Oricum se aude doar la o anumita turatie indiferent de treapta de viteza daca e ce am spus eu. Verifica daca e asa. Daca comuti pe o alta directionare a aerului e posibil sa nu se mai auda daca supapa este buna! Verifca si sa stii ca se pot schimba. Bafta! |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:52 |