Despagubeste oare CASCO?, Zgaraiat masina
![]() ![]() ![]() |
Despagubeste oare CASCO?, Zgaraiat masina
VitO |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da, trebuie sa declari la politie si sa-ti dea dovada de reparatie
da, despagubeste casco asemenea evenimente trebuie sa declari exact ce s-a intamplat 1. mers la politie, sectia accidente usoare a sectorului in care locuiesti 2. declarat evenimentul, primit dovada de reparatie; nu incerca sa infloresti povestea ca sa vada nenea politistul ce sofer atent esti si totusi ce ghinion ai avut, n-are rost in cazul tau; spune-i exact cum ne-ai zis si noua ![]() 3. mers la constatare la casco. fiecare firma are birouri de constatare in diverse locuri si program, cauti pe net sau suni la firma de asigurari si intrebi unde si cand sa te duci. la casco te duci cu dovada, copie dupa polita casco(sau originalul, daca-l ai la indemana), povestesti ce s-a intamplat, iesi cu constatatorul sa se uite la masina si el noteaza avariile. ai grija sa noteze tot(inclusiv ornament usa, daca a fost afectat), ai grija ce reper decide sa se schimbe si ce decide sa se repare. bafta! |
-------------------- |
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
am patit si eu asa ceva, si am facut exact ce-ti recomanda Smiley.
am parcat sub un pom care nu era drept , si mi-am spart un stop. casco este exact pentru asa ceva. n-are rost sa minti ca asa ai gasit-o sau ceva de genu asta, numa enervezi politzaiul si dureaza mult mai mult. au experinetza cu asa ceva si o sa isi dea seama ca ai hirjiit-o singur probabil. personal am vazut pe cineva la politie cu alta ocazie, politistul a zis ca il minte si pentru asta nu ii completeaza anexa 2 (probabil ca pina la urma i-a completat-o, dar nu stiu ca am plecat). eu am declarat ca am lovit singur stopul, am scapat f.f. repede de la politie si nici macar nu am luat amenda |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
VitO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
Azi am fost la BCR Asigurari in COnstanta.
Totul a decurs normal in privinta daunelor. Usile si aripa se revopsesc, totul va fi ca nou. Cand am intrebat de sevice-ul Renault agentul mi-a zis ca nu au decontare directa cu respectivul service din CT, si ca i-mi recomanda Automotive din Constanta(La vre-o 500m de la FAR). Asa o fi oare? Daca ma duc la Automotive nu pierd garantia?Masina o am din Martie 06. M.E.: Topicul a fost inchis deoarece colegul vit0 a deschis un topic nou cu aceeasi intrebare. |
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 23:08 |