DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> miroase rau a benzina

euu
post 13 Dec 2006, 08:14
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am o dacie care merge numai pe gaz.problema este ca,cand merg cu ea si deschid geamul la sofer miroase rau a benzina,e adevarat ca am vreo 5litri in rezervor.Am sigilat rezervorul cu diverse,nu miroase in porbagaj,de unde poate sa vina mirosul.?

masina e pe injectie.

--------------------
dacia 1410 2002 berlina - b-23-nns
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andrei2005
post 13 Dec 2006, 10:28
Post #2

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Am avut aceasta problema; Benzina iesea pe la sudurile in puncte de la flapsurile (deflectoarele) de carburant din interiorul rezervorului. Acestea sunt vizibile pe partea superioara a rezervorului, sub mocheta; Solutia a fost un rezervor nou...

--------------------
DACIA, RENAULT LOGAN PREFERENCE, SOLENZA, CLIO, RENAULT TRAFIC 2004-2005
+
Ov
post 13 Dec 2006, 10:30
Post #3

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

citeste topicul cu berlina pe injectie. Problema poate sa vina de la buson sau de la circuitul de recuperare al vaporilor de benzina

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
viperfox
post 13 Dec 2006, 11:19
Post #4

Membru de la electronica in transporturi

aceeasi problema si eu, dacie fara injectie, dar am verificat si problema cu busonu si presiune ain rezervor, nu e cazu ca busonu meu e lejer smile.gif si nici pe la recuperatoru de vapori nu scapa pt ca nu e exista nici o urma de benzina pe acolo si culmea nici nu miroase, miroase doar in masina, deobicei cand deschid geamu (dacie break) deci..? rezervoru l`am verificat si ras verificat nici o pata nicaieri si repet, pe langa el si in portbagaj nu miroase;
am mai primit niste sugestii cum ca conductele de benzina pe drumu spre motor au pe dedesubtu masinii niste coturi unde sunt imbinate cu furtun, si poate pe acolo se pierde....stie cineva ceva in leg cu asta?

--------------------
Dacia 1310 CL 1999
Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
+
fnp
post 13 Dec 2006, 19:54
Post #5

Membru autentic

QUOTE(viperfox @ 13 Dec 2006, 13:19)
aceeasi problema si eu, dacie fara injectie, dar am verificat si problema cu busonu si presiune ain rezervor, nu e cazu ca busonu meu e lejer smile.gif si nici pe la recuperatoru de vapori nu scapa pt ca nu e exista nici o urma de benzina pe acolo si culmea nici nu miroase, miroase doar in masina, deobicei cand deschid geamu (dacie break) deci..? rezervoru l`am verificat si ras verificat nici o pata nicaieri si repet, pe langa el si in portbagaj nu miroase;
am mai primit niste sugestii cum ca conductele de benzina pe drumu spre motor au pe dedesubtu masinii niste coturi unde sunt imbinate cu furtun, si poate pe acolo se pierde....stie cineva ceva in leg cu asta?
*

Garnitura sonda litrometru. Sonda nu are filet - intra fortat sub niste cleme. Se desface prin batere usoara oblic in marginea ei astfel incat sa o faci sa se roteasca ca si cum ar avea filet.
Mai ai cumva pâsla aceea deasupra rezervorului (intre rezervor si capac)? La mine se imbibase cu benzină și deși montasem bine garnitura miroasea în continuare in interior, mai ales când stătea în soare. Și întradevăr în timp ce mergeam cu mașina mirosul se accentua dacă deschideam geamul.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI 70CP 2007 Laureate + ABS - B
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 15:04
Forum Renault