Moare daca nu accelerez, carburatie?
![]() ![]() ![]() |
Moare daca nu accelerez, carburatie?
mremym |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1996
- BC-02-HVB
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Bine ai venit pe forum!
1. Curăță jiclorul de relanti, acolo e problema, și reglează din șurubul de amestec relantiul. 2. Dacă nu ai filtru de benzină, îți recomand să-ți pui, deoarece toate gunoaiele din rezervor ajung în carburator. 3. Dacă ai filtru pus, schimbă-l, posibil să nu-și mai facă treaba cum trebuie. Ceea ce ai observat tu, jiclorul acela cu biluța în el, e pentru pompa de repriză, nu are nicio treabă cu relantiul, dacă spui că l-ai schimbat, înseamnă că-și face treaba bine. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
mremym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 December 06 ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 15 Dec 2006, 20:44) ms. urmaresc de mult forumul insa pana acum nu am avut probleme shi nici bun mecanic nu sunt deci nu am avut cum sa ajut pe cineva 1. E curatat nu are nici o problema 2. Am shi maine am sa-l schimb ms pt indicatzii maine am sa schimb filtrul shi am sa vin cu un reply am curatzat shi T-ul care intra in galerie sau ceva de genu. am observat ca nu mai are bucsha de plastic - presupun ca nu e o problema din moment ce pana acum totul a mers fara probleme mai ashtept idei pareri pana atunci terminat de citit rezultatele gasite pe forum. as aprecia 2 3 pagini dintr-o carte de reparatii buna This post has been edited by mremym: 16 Dec 2006, 03:25 |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BC-02-HVB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 00:27 |