Pentru timisoreni
![]() ![]() ![]() |
Pentru timisoreni
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Revin cu rugamintea si precizez ca-mi trebuiesc doar bonuri de benzina cu stampila de Timisoara fara ordine de deplasare. Daca poate cineva, va rog, e urgent...
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Adica doar bonul (chitantza) de la benzinarie iti trebuie ? Probabil ca gasesc prin masina, o sa caut sa vad daca le mai am.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v looking for Duster
ex. Megane2 ex. DSN |
|
Manuel |
![]()
|
Exact, numai sa aiba stampila pe verso si sa fie din cursul lunii iulie. Mersi, Bogdan.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
theodor_gl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 November 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- GL 07 DFI
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Pt motorina am eu. Dar banuiesc ca de benzina va trebe ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
am vorbit cu theodor_gl si-i trimit eu una
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 21:37 |