Probleme servofrina, reglaje
![]() ![]() ![]() |
Probleme servofrina, reglaje
kalyyyyyy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Care roti? fata? spate?
Inainte de motare servo ai avut problema? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
kalyyyyyy |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 739 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Inainte de montare servo nu aveam nici o problema,de blocat nustiu ce roti se blocheaza,fata cu siguranta ca frig amandoua si iese fum.Spatele nu stiu,aseara am strans piulita dintre pompa si servo si mai mult(am vazut ca se putea) si nu se mai infrineaza ,dar parca nu mai tine asa bine.
|
--------------------
Clio
3
2007, dci 70cp
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Pai la tija de actionare pompa de pe servo se face reglaj; in pozitie de repaus intre carcasa servo si virful acelei tije sa ai 9mm. In partea dinspre pedala sa ai intre carcasa si centrul gaurii de pe furca de actionare 131 mm (la unele 125).
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 22:56 |