Revenire stergatoare
![]() ![]() ![]() |
Revenire stergatoare
randomm |
![]()
|
||
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|||
sumi_nos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 18 December 06 ![]() |
pai bagate si u sub bord cu o lanterna si uitete la motoras si vezi daca e vrun fir scos daca nu e ,iei fiecare fir si te uiti unde duce si vezi care duce la tenporizatot daca ajunge vrunu si nu e cazut pe acolo
|
--------------------
dacia
1410 SPORT
1989
- AG-01-MVU
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
motorul este in spatele volanului, undeva in partea de sus, langa parbriz. Teoretic ar trebui sa-ti ajunga o mufa pana in mufa aia pacatoasa unde tot apar intreruperi. Incearca s-o smotocesti un pic (
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Motorasul are TOATE firele intr-o mufa, inclusiv acel + permanent pentru revenire. E posibil ca unul din papuci sa aiba pintenul slabit incit sa fi iesit chiar si din mufa.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Sper sa am timp maine sa ma uit pe sub bord, poate identific motorasul cu pricina si firele aferente. Va rog sa nu inchideti topicul ca sunt sanse foarte mari sa va mai stresez pe tema asta. In seara asta am descoperit ca mi-au plecat in vacanta suruburile care tineau suportul de la faruri in partea de sus (dacia mea are 4 faruri). Acum farurile de pe partea pasagerului se sprijina in masca de plastic din fata lor. E posibil sa fi cazut surubul/suruburile singure, sau incearca cineva sa imi fure masina pe bucati?
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
randomm |
![]()
|
Problema rezolvata. Aveam toate firele la locul in motoras, tot ce a trebuit sa fac a fost o punte permanenta in soclul releului pt stergatoare. Acum merg regulamentar. Am prins si farurile la locul lor, inca e un mister cum mi-au disparut suruburile de acolo, dar noi sa fim sanatosi. Sarbatori fericite la toata lumea si sa aveti parte de cat mai multi kilometri fara nici un incident.
This post has been edited by randomm: 23 Dec 2006, 11:58 |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |