Ajuta daca te plangi producatorului!
![]() ![]() ![]() |
Ajuta daca te plangi producatorului!
paul_damian |
![]()
|
||
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Attached thumbnail(s) pag1.jpg ( Size: 115.07k ) Number of downloads: 356 pag2.jpg ( Size: 117.8k ) Number of downloads: 349 |
||
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
JOs palaria! As face la fel, si ii incurajez si pe altii! O obnservatie - nu e atasat nici un fisier...
Cine e foltbaliatorul? Just curious... sunt sigur ca multi te vor intreba, asa ca dezvaluie... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
[quote]O obnservatie - nu e atasat nici un fisier... [/quote]
Tocmai editam mesajul smile.gif [quote]Cine e foltbaliatorul?[/quote] Zau ca nu mai tin minte! Ce sa fac? Varsta, scleroza... :?: |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravos man, felicitari! De retinut..
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
paul_damian, am si citit-o. FOARTE BINE! Pana cand?!
Asta e atitudine, demna de luat in seama. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nota 10 pentru atitudine. Pacat de ghinioanele pe care le-ai avut dupa aia.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
radon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 13 June 07 ![]() |
Old topic... stiu, acum am dat de el...
Fotbaliatorul se numeste Dorian Stefan, si este in continuare director si patron la Emilian SRL - dealer DACIA in Sibiu. Cat priveste atitudinea dumnealui, nu s-a schimbat cu nimic cu trecerea anilor de cand a fost deschis acest topic. Si probabil nu se va schimba niciodata. Asta e... mare noroc, paul_damian, ca nu ai luat si o mama de bataie. |
--------------------
Logan
1,6MPI
2008
- SB
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
ar trebui reluat.
This post has been edited by Paca: 5 Sep 2008, 01:07 |
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
SUPER topic, bine ca l-ati inviat.
Felicitari pentu reusita ta!!! Sincer din ce-am citit in topicul tau m-asteptam ca scrisoara sa fie MULT mai agresiva catre Elimilian SRL si sincer nu inteleg de ce "patronu' " s-a enervat atat de mult pe tine ca sincer n-avea motiv. Tu ai prezentat problemele politicos si ai facut o remarca generala despre DACIA de care ai fost dezamagit si decat in putine locuri ai focalizat supararea asupra seviceului fotbalistului. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Interesant, l-am citit azi si semana foarte mult cu un topic facut mai de curand de mine http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=104139&hl= , de aceeasi nesimtire am avut si eu parte la Opel asa ca ai procedat corect. Iti zic eu ca daca te duceai la Director nu iti facea mare branza poate chiar reusea sa te intimideze si sa renunti la plangerile tale asa ca sper ca multa lume sa apeleze mai cu incredere la organele competente pentru rezolvarea problemelor de acest gen.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
paul_damian |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Bravo domnule pentru curajul dumitale, acum te-am descoperit! Esti de admirat!
|
--------------------
-
-
-
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Toata stima pentru ca ti-ai cerut drepturile!
Din pacate in Romania lucrurile se schimba mult prea greu. Vad ca tot fidel marcii ai ramas, cum ti se pare Dacia acum in 2008 ca autoturism, brand si servicii in comparatie cu anul in care ai redactat scrisoarea? This post has been edited by BAD_MF: 8 Sep 2008, 17:24 |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
paul_damian |
![]()
|
QUOTE(BAD_MF @ 8 Sep 2008, 18:24) Asa e, dar speranta moare ultima, nu? ![]() Eu mi-am atins atunci scopul. Am pus lucrurile, cat s-a putut, la punct. Mi-am rezolvat problemele reclamate, mai putin papatul de ulei, pe care l-am rezolvat mai tarziu cu ajutorul unui mecanic cu experienta si intuitie, si s-a dovedit a fi o eroare de proiectare (daca motorul de 1400 a fost furat de la francezi si nu luat cu licenta, atunci a fost eroare de copiere ![]() ![]() QUOTE(BAD_MF @ 8 Sep 2008, 18:24) Vad ca tot fidel marcii ai ramas, cum ti se pare Dacia acum in 2008 ca autoturism, brand si servicii in comparatie cu anul in care ai redactat scrisoarea? O sa-ti raspund si la aceste intrebari, cu toate ca risc sa apara flame-uri si discutii inutile. Cum mi se pare autoturismul? Recunosc ca acum, dupa cinci luni si peste 9000km, incep sa ma obisnuiesc cu el. Parca tot nu-mi vine sa cred ce masina misto am. Cred ca am mai spus-o undeva pe forum: trecerea de la un autoturism al anilor '60 la unul cu tehnologie cu vreo 30 ani mai avansata nu poate fi decat socanta. Atat de socanta incat "ne-am" dus pana in Germania numai fiindca nu-mi venea sa cred ca am masina in stare de asa ceva. In afara de asta, acest forum mi-a atras atentia asupra la majoritatea problemelor pe care le are Loganul, am facut alegerea in deplina cunostinta de cauza, deci nu pot sa zic multe lucruri rele. De exemplu, cand am luat-o de la dealer m-am uitat dupa ulei pe fulie, dovada a problemelor cu scurgerea de ulei la distributie. Avea, dar nu m-am impacientat, stiam ca se rezolva. Ca marca? Nu stiu ce sa zic. Cert este ca Dacia a inceput de mult sa-si construiasca o identitate proprie. Dar din cand in cand isi mai dau si singuri cu tesla, bine de tot - dar nu sunt singurii, se intampla si la alte case. Ca un mic comentariu, ultima schimbare de sigla e total neinspirata. Iar ca servicii nu prea am ce sa spun. In afara de rezolvarea problemelor cu uleiul n-am avut inca contact cu serviciile lor. De data aceasta a fost mai mult decat ok. Dar, din cate se spune pe acest forum, conteaza in ce service mergi si la ce mecanic ajungi. Iar ca si concluzie: atunci cand am redactat scrisoarea masina avea cam tot atata vechime cat are Loganul acum, dar mai putini kilometri, eram deja ramas cu ea in drum, si eram si cu nervii pe moate. Ceea ce nu mai e cazul acum. Deocamdata. Sa fie intr-un ceas bun! ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:18 |