Schimbat sistem audio + subwoofer si mp3 player, Ce se intampla cu garantia pe sistemul electric ?
![]() ![]() ![]() |
Schimbat sistem audio + subwoofer si mp3 player, Ce se intampla cu garantia pe sistemul electric ?
andypro |
![]()
|
||
![]() Membru pur si simplu Group: Members Posts: 50 Joined: 20 January 06 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Polo
2017
|
|||
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Stai linistit atata timp cat montajul este facut calumea si nu sunt probleme electrice nu se ia nimeni de tine si nu pierzi nici o garantie.Asa ceva am facut si eu si nu a spus nimeni nimic.Pt mai multa siguranta premiaza mecanicu cu o sutica si totul merge ca uns
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Atat timp cat nu reclami nici o defectiune la instalatia electrica nu prea zic nimic de aceste modificari dar mai bine este sa-ti iei masuri de protectie in prealabil...sutica de mai sus.
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Totul pana la urma se reduce la premierea persoanei in cauza da la mine nu a zis nimeni nimic cu toate ca romanii care mi-au montat RCA-urile pt spate mi-au scos firele de la lumina din torpedou care au fost puse la loc de electricienii dacia,fara intrebari sau comentarii.Premiu 10 ron . Sunt adeptul NU, DA SPAGA!!!! (multa)
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
am si eu nevoie de un sfat, stie cineva cum pot sa demontez casetofonu din logan?
|
--------------------
.
.
.
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Simplu.Scoti casetofonul cu clemele din dotare si apoi scoti mufa( iso parca se numeste )din spate si mufa de la antena.Atat
Pe fiecare parte are cate 2 gauri.Cand ai primit masina trebuia sa primesti si clemele daca nu le ai vezi dimensiunile si fa 2 cleme din sarma. Bagi clemele in gaurile respective si tragi si iese si gata |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
andypro |
![]()
|
![]() Membru pur si simplu Group: Members Posts: 50 Joined: 20 January 06 From: Cluj Napoca ![]() |
Merci mult pentru informatii. Ma cunosc cu electricianul de la reprezentanta Dacia unde voi merge sa fac revizia dar imi era frica nu cumva maistrul care se ocupa de revizie sa faca probleme. Ca am mai fost pe acolo si nu prea mi s-a parut un om cu care sa te poti intelege. L-a lovit la un moment dat damblaua ca erau clientii inauntru in service si s-a apucat de urlat si la angajati si la clienti, ca sa iasa clientii afara ca nu au ce cauta in service. Oricum daca ziceti ca nu se leaga de treaba asta stau mai linistit. Ceva probleme mici am cu sistemul electric dar nu cred ca sunt din cauza sistemului audio, ca au aparut cu mult dupa ce a fost instalat si par sa fie de natura mecanica mai degraba... Mai exact cand aprind farurile nu mi se ilumineaza partea de jos a panoului central, mai exact reglajele de la instalatia de aer, decat dupa ce le "ating" un pic. Problema asta probabil ca o sa o ridic candva dupa revizie si o sa o adresez electricianului pe care il cunosc, sa nu am probleme...
This post has been edited by andypro: 18 Dec 2006, 20:18 |
--------------------
Volkswagen
Polo
2017
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
este vorba despre singurul bec care lumineaza tot blocul de comanda al ventilatorului.... un contact imperfect... nimic sa te ingrijoreze, in 10 min e gata reparat
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
andypro |
![]()
|
Merci. O sa apelez la electrician totusi ca eu nu ma apuc de desfacut
![]() |
--------------------
Volkswagen
Polo
2017
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
mai am o intrebare daca pui subwoofer in portbagaj ma gandesc ca vibreaza toate plasticurile (eu mi-am pus alte boxe in spate si deja vibreaza ceva acolo) deci trebuie antifonat doar porbagajul sau si restul masinii?
|
--------------------
.
.
.
|
|
andypro |
![]()
|
Am fost la revizie si nu a fost nici o problema. Nu s-au uitat deloc la sistemul electric sau audio. Nu s-au uitat nici macar la uleiul pe care l-am dus pentru schimbul de ulei si a trebuit sa mai cumpar de la ei inca o data exact acelasi ulei. Dar asta e cu totul si cu totul alta poveste
. ![]() Sarbatori fericite tuturor! QUOTE(dogy_10 @ 24 Dec 2006, 12:04) mai am o intrebare daca pui subwoofer in portbagaj ma gandesc ca vibreaza toate plasticurile (eu mi-am pus alte boxe in spate si deja vibreaza ceva acolo) deci trebuie antifonat doar porbagajul sau si restul masinii? Eu am subwoofer de 450W de vreo 2 luni si a mers pana acuma la volum apreciabil as zice eu. Deocamdata nu tremura si nu zdrangane nimic. Mai mult, in masina merge muzica cu subwoofer-ul dat la un volum la care aproape ca nu se poate sta in masina si daca ies din masina si inchid toate usile, geamurile si capota de la portbagaj, nu se aude aproape deloc afara. Deci pot sa zic ca la capitolul antifonare, masinuta mea m-a impresionat pana la lacrimi. |
--------------------
Volkswagen
Polo
2017
|
|
dogy_10 |
![]()
|
azi am descoperit ca sunetul care se auzea erade la o aschie metalica cazuta in boxa, pt ca cei care le-au montat au marit gaurile........o sa ma duc la ei sa imi curete boxa
|
--------------------
.
.
.
|
|
juristul2000 |
![]() ![]()
|
Eu am ce se vede mai jos + toate boxele de interior schimbate si nu tremura nimic sau ma rog nu mai aud eu
Attached thumbnail(s) DSC00007.JPG ( Size: 218.06k ) Number of downloads: 279 DSC00006.JPG ( Size: 153.61k ) Number of downloads: 312 DSC00008.JPG ( Size: 158.06k ) Number of downloads: 235 DSC00009.JPG ( Size: 207.05k ) Number of downloads: 247 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
shokaliptiku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 297 Joined: 3 April 06 ![]() |
frumos ce ai tu acolo ... dar mai fa putina ordine prin conectica ... is dezordonate cablurile ! sal asculti sanatos .. si poate faci si u un clip ... sal auzim si noi !
numa bine ! |
--------------------
dacia
logan
(Oo=oO) p88rs2 + Spl Dynamics + stp + odyssey
LOCUL I -> 4tuning festival 140.6 dB LOCUL II -> ESPL EMMA craiova 2008 LOCUL II -> SQ 3CH EMMA craiova 2008 IM : shokaliptiku |
|
juristul2000 |
![]()
|
Dupa sarbatori o sa fac.De sunat ce sa spun suna de tremura scaunele din fata,dar o sa mai survina modificari,amplifuri mai mari si etc.......
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
razvant |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 237 Joined: 22 April 05 From: Bucuresti ![]() |
[quote=dogy_10,24 Dec 2006, 12:04]
trebuie antifonat doar porbagajul sau si restul masinii? Ca sa faci treaba buna ,astepti pina la primavara scoti tot din masina si antifonezi tot, de la podea si tavan pina la usi si portbagaj... |
--------------------
dacia
logan preference
- B28YWU
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
Asta e al meu!
DVD auto retractabil AudioMedia by CLARION + Amplificator JENSEN dvd_out.jpg ( Size: 289.7k ) Number of downloads: 226 |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:53 |