Qt4, interfata grafica
![]() ![]() ![]() |
Qt4, interfata grafica
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' la Trolltech pe site te-ai uitat? Că aveau o documentație mai mult decât mișto. Asta dacă vorbim aceeași limbă...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
m-am uitat dar au exemple directe cu cod...eu nu imi dau seama cum fac legatura de la semnalele din designer cu codul c++ pt ca nu se genereaza codul(dau nu stiu eu cum sa vad) ca sa vad de ce actiuni am nevoie...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
1. Verifica pe Trolltech ca ai acolo exemple gramada.
2. Vezi ca in Designer ai in meniu o optiune de a lega un signal de un slot. Slot-ul (functia propriu-zisa) va trebui sa ti-o scrii singur. El iti va oferi doar cateva functii. In general iti vei face tu o clasa pe care o vei folosi prin instantiere. 3. Ti-as recomanda sa folosesti versiunea Linux, varianta Windows n-am reusit sa o fac sa compileze un proiect. In plus in Linux ai posibilitatea sa folosesti Kdevelop, care se integreaza foarte frumos cu Qt. LE: Vezi ca exista o carte foarte misto, ai link <a href=http://www.trolltech.com/developer/documentation/books/2>aici</a> This post has been edited by zamolxes: 18 Dec 2006, 20:02 |
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
zanga |
![]()
|
am cartea aceea care de pe link-ul tau trebuie cumparata
![]() am sa mai incerc varianta cu slot-ul...10x This post has been edited by zanga: 18 Dec 2006, 20:13 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Dar pe site-ul mandriva romanesc nu era mai potrivita intrebarea ta?
apropo esti mandrivist ca si mine si esti bacauan .. tot ca si mine ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
zanga |
![]()
|
Am pus si acolo intrebarea si astept raspuns...dar am vazut si pe aici programatori si m-am gandit ca poae are cienva vreo idee...periculoasa combinatie si bacauan(mom in Iasi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
N-as putea sa iti spun de mandriva...eu cu suse ma inteleg bine. Dar daca mandriva iti face probleme ai putea sa faci altceva: fie vmware cu o imagine de alt linux (sau chiar mandriva), fie un livecd. Varianta cu livecd e relativ ok, pentru ca iti va vedea partitiile linux si va putea scrie in ele codul sursa.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
zanga |
![]()
|
Am reinstalat varianta pe 32 biti si momentan merge relativ ok...am incercat si suse la un mom dat si era dragut dar parca mandriva e mai prietenos cu incepatorii...ramane sa ma dumiresc cu interfata in Qt4....oricum multumesc de sfat
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
zanga |
![]()
|
Ca sa nu mai deschid alt topic postez tot aici: stie cineva cum pot sa instalez un torrent tracker pe linux ca sa testez un client de torrent fara conexiune la net...de ce as avea nevoie?...banuiesc ca un server de apache...dar cum fac cu tracker-ul...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:47 |