Lantul slabiciunilor..., burdufuri planetare-simering distributie-ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Lantul slabiciunilor..., burdufuri planetare-simering distributie-ambreiaj
ATTOL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 23 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Clima
- (SH)
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. In primul rand cred ca ai schimbat ceva semering si curele si intinzator de distributie, nu de transmisie.
2. Aparitia uleiului pe cureaua de accesorii (alternator) nu este normala si trebuie verificat daca provenienta lui nu este din alta parte decat semeringul inlocuit sau uleiul ramas pe alternator. 3. Ambreiajul la DSN este hidraulic (nu prea ai ce sa reglezi la el) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ATTOL |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Dec 2006, 12:09) 1. In primul rand cred ca ai schimbat ceva semering si curele si intinzator de distributie, nu de transmisie. evident..., multumesc pentru observatie (am corectat)QUOTE(klaus @ 20 Dec 2006, 12:09) 2. Aparitia uleiului pe cureaua de accesorii (alternator) nu este normala si trebuie verificat daca provenienta lui nu este din alta parte decat semeringul inlocuit sau uleiul ramas pe alternator. 99,99% este scurs de pe alternator. cum prind o zi cu soare (la propriu) o sa curat eu zona (cu spray) si dupa asta o sa vad daca mai apare... daca da, atunci inapoi cu ea la service...QUOTE(klaus @ 20 Dec 2006, 12:09) aici "m-ai lovit"... deci singura explicatie este uzura sistemului ambreiaj... sincer sa fiu, nu stiu ce masura sa iau: sa astept sa crape sau, preventiv, sa-l schimb? ideea e ca nu ma incanta deloc perspectiva sa scot jde milioane din buzunar, in conditiile in care am sanse sa ma mai duca vreo cateva mii de km... This post has been edited by ATTOL: 21 Dec 2006, 10:59 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Clima
- (SH)
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
La ambreiaj poti sa incerci inainte de orice altceva o aerisire. Nu te costa nimic si o rezolvi intr - un minut.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
ATTOL |
![]()
|
QUOTE(clr @ 20 Dec 2006, 14:04) La ambreiaj poti sa incerci inainte de orice altceva o aerisire. Nu te costa nimic si o rezolvi intr - un minut. am gasit pe forum care sunt "miscarile". sper sa ma descurc... dar tot pe forum se spune ca daca aerisesti, ridici pedala, nu o cobori... care e realitatea?This post has been edited by ATTOL: 20 Dec 2006, 15:26 |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 - Clima
- (SH)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 12:35 |