Office 2007, pareri ...
![]() ![]() ![]() |
Office 2007, pareri ...
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Este mult mai inclinat spre metode DTP, insa mie personal mi-a redus la 30% productivitatea, motiv pentru care am revenit la office 2003.
Ribboanele alea ma calcau pe bataturi. Trebuia sa te deplasezi prin 2-3 ribboane ca sa faci niste actiunisimple de formatare (la tabele de ex). Dar din punct de vedere al facilitatilor este peste office 2003 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Intru totul de acord ... probabil ca e si o chestiune de obisnuinta. In tutorialele lor totul pare atat de simplu.
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ngttrr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 8 March 06 From: Tg.Mures ![]() |
... acum mi se pare OK. Primele 2 saptamani m-am chinuit ingrozitor cu excelul...
|
--------------------
DACIA
Logan Laureate
2006 1.5 dci
- MS 07 JUX
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa vedeti Windows Vista ce frumos e...
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pe naiba.... Mi-am scos ochii cu vista... Mai au inca de lucrat baietii pana sa il puna la punct. Se misca mai repede dar are inca o gramada de buguri....
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pe ce configuratie ai pus Vista? Si, eventual care crezi ca e minimul necesar ca sa ruleze?(procesor, memorie) Are rost sa-l incerc pe procesor pe 32 bit sau trebuie ceva pe 64 bit ?
Mie personal Office 2007 mi-a facut talente (Outlook-ul nu mergea deloc). Am revenit la 2003. This post has been edited by Amedeus: 21 Dec 2006, 16:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
P4 la 3.4 Dual core, 2Gb Ram, 250G HDD S-ATA II, Ati Radeon X700 Pro... De mers mergea dar are probleme cu driverele de la unele imprimante, la USB, si tot felul de gadgeturi...Nu prea le recunoaste, desi Xp-ul le vedea din prima...
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, nu folosesc nici 5% din facilitatle lui Ofice 2003, de ce sa trec la 2007?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pentru că ai achiziționat legal licența?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Open Office?
![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
Open Office 2.1.0 face treaba
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de work, unde au bani si de Office 2007, nu ca tine care folosesti chestii open source!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:58 |