Servo la Prestige, Posibila problema?
![]() ![]() ![]() |
Servo la Prestige, Posibila problema?
Steve From Oradea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Problema in niciun caz nu poate fi.
Poate au facut-o mai tare ca sa nu fie prea sensibila la viteze mari pe care le atinge Prestige-ul fata de modelele anterioare. Daca tot nu au avut cum sa-i imbunatateasca stabilitatea, barem sa ii mai intareasca directia. ![]() Eu zic este ca e doar o impresie de-a ta, nu cred ca are directia mai grea, dar o sa fac un drive-test, asa de curiozitate, cu un Prestige. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Eu zic ca nu e doar o impresie,deoarece conduc ambele modele fiecare zi si se simte destul de mult.Daca poti la drive test sa fii atent la acest lucru.Mersi
![]() |
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Prestige-ul are cauciucurile noi si din cauza aia se vireaza mai greu, cealalta probabil le are uzate.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
Da,la asta m-am gandit si eu,dar Preference-ul are 30.000 km si cauciucuri Montana,iar Prestige-ul are Michelin Energy cu 800 km.Dar teoretic se poate.
|
--------------------
Renault
2003
- BH
|
|
prody |
![]()
|
Eu mi-am montat cauciucuri de iarna noi si am observat de la prima curba ca mi s-a ingreunat directia .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
tuneam |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 1 March 04 From: Bucuresti ![]() |
SI Prestige e ceva mai greu pe fata. motor mai mare, vreo 100 Kg in plus(cu totul)
|
--------------------
Renault/Ford
Clio IV
2014
- bucuresti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:25 |