DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Relanti mare

edu28
post 21 Dec 2006, 22:31
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bacau

Salut
Rog pareri in legatura cu urmatoarea problema: Am un prieten care are un break pe injectie (nonopunct) pe care la pus "necuratu" sa-i spele motorul. Inaite de treaba asta totul mergea ok si baiatu' foarte multumit de masina, dar dupa, au aparut fenomenele si anume turatie de ralanti mare (dupa ureche cred ca 1400 - nu are turometru) si consum de aproape 12 l /100 Km . A curatat omul bine cam tot ce se putea (conectori, senzor de turatie, motorasul de pozitionare) dar nici o schimbare. Are cineva idee ce s-a intamplat?

--------------------
Dacia Nova GTI '98 - BC 75 EDU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 22 Dec 2006, 08:52
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

da, a ramas motorasul blocat. Sa incerce sa-l scoata de tot sa vada daca mai are relanti mare. Cu el scos e nasol ca practic nu mai ai soc. Oricum sa-l scoata sa se convinga ca-i de la el, apoi poate sa-l desfaca si sa-l curete.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
elenicolau
post 15 Jan 2008, 21:52
Post #3

Membru incepator

unde anume este situat acel motoras pt ca la masina prietenei mele sunt aceleasi simptome(turatie in relanti 1200 si consum enorm)intreb pt ca habar nu am despre ce si cum sta vorba la dacia pe injectie

--------------------
dacia 1310 L i 2002 - B-84MEF
+
FlorinMA
post 17 Jan 2008, 03:14
Post #4

Membru incepator

In fata la radiator, undeva langa galerie. Urmareste cablul de acceleratie-ajungi la clapeta si langa ea este o capsula din plastic pe care scrie BOSCH. E sub capacul ala mare si negru, undeva in lateral.
.....L-ai gasit?

--------------------
Dacia 1310 2000 Li
+
elenicolau
post 17 Jan 2008, 23:24
Post #5

Membru incepator

de gasit l-am gasit,desfacut,uitat,era curat si nu am stiut ce sa-i fac si l-am pus la loc>sincer ma gandeam sa fie ceva mizerie sa am ce sa curat,dar am ramas surprins ca este curat,ce trebuiee sa-i fac ca sa nu imi mai stea la 1400 de turatii la relanti!!???

--------------------
+
elenicolau
post 19 Jan 2008, 16:09
Post #6

Membru incepator

azi am desfacut iar acel motoras nebun si am reusit sa nu-i mai dau de cap!!!imi sta turata la fel ca inainte(1400 de ture)cu diferenta ca acum cand accelerez imi moare motorul iar tija de la motoras se trage,chiar nu stiu ce sa-i mai fac,mama ei de masina

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 06:09
Forum Renault