Cate tipuri de carcase ambreiaj sunt ?
![]() ![]() ![]() |
Cate tipuri de carcase ambreiaj sunt ?
Daddy |
![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
din cate stiam eu la 1300 iti trebuie set de 170.
This post has been edited by mirceas: 26 Dec 2006, 16:44 |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Nu kit-urile de ambreiaj ma intereseaza, ci carcasele de ambreiaj.
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai difera in functie de tipul c.v.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Daddy |
![]()
|
QUOTE(ydaniel @ 27 Dec 2006, 10:12) Am specificat ca e vorba de motoare longitudinale (1300/1310/papuc/etc) si acestea au doar doua tipuri constructive, 4 trepte si 5 trepte pt mers inainte, ele nu difera decat la partea din spate, la partea de carcasa ambreiaj sunt la fel la prindere. Eu am pus aceasta intrebare deoarece am o banuiala ca, carcasele de ambreiaj de la motoarele cu ambreiaj de diametru 200 mm sunt ceva mai largi decat carcasele pentru ambreiaje de 180 / 170 mm. Eventual poate este cineva pe forum care are desfacuta o cutie de la o masina care a venit din fabrica prevazuta cu kit de 200 mm, sau poate are cineva o carte tehnica care specifica asa ceva. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
Night Dog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1985
- Cj XX XXX Dacia Rock's
|
|
Night Dog |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 July 06 ![]() |
oups:D am inteles prima data ca vrei sa iti pui de 200. la ala de 180 iti trebuie numa o volanta, eventual de prin dezmembrari ,carcasa se potriveste
|
--------------------
Dacia
1310
1985
- Cj XX XXX Dacia Rock's
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
a mea e din nov 95 si are de 200.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Daddy |
![]()
|
Nu ma poate lumina nimeni ?
|
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai tu vrei sa pui acest kit pe MAX:)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Daddy |
![]()
|
Ca sa fac lumina:
am un motor complect de R19 chamade in stare foarte buna, si ca atare m-an gandit sa-l pun pe dacia mea. Problema e ca vreau sa-l pun exact cum a fost pe chamade nu vreau sa ma apuc sa fac "incrucisari". Singura problema e ca volanta este un pic mai mare - max 5mm - decat locasul in carcasa (carcasa de 1300), acum stau si intreb daca exista o carcasa mai mare facuta de uzinele dacia, dupa aia motorul va ajunge pe MAX |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:02 |