Acident stupid!cauza:gheata!
![]() ![]() ![]() |
Acident stupid!cauza:gheata!
ahyle_blue_eyes |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|||
catalin 22 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 28 December 06 From: ploiesti ![]() |
Nu cred ca rezolvi nimic cu datul in judecata ,cred ca mai rau te complici ca nu o scoti la capat cu astia.La cate gropi si alte capcane ar trebui semnalizate su nu se intampla nimic.Te lupti cu morile de vant
|
--------------------
dacia
1310 L
1995 break
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
1. Nu e de probleme tehnice.
2. Daca mai scrii ca la sala de net, iei vacanta (se scrie CRED CA, nu crek, etc) |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
Hehehehehe.... la modul asta ar trebui sa dau si eu primaria in judecata ca nu se ocupa sa acopere gropile, sa deblocheze benzile blocate cu masini parcate in dreptul pietei nicolina, etc etc. Oricum in cazul tau, politia va concluziona sec: Neadaptarea vitezei la conditiile de drum si nerespectarea conduitei preventive. Si sanatate, te-au dat pe gheata (la figurat). Plus ca daca o sa se apuce sa iti purice masina in mod sigur o sa "descopere" ca nu ai franele bine puse la punct, ca nu ai cauciucuri corespunzatoare, etc etc. Altfel nu ar avea cum sa se scoata primaria in cazul in care ii dai in judecata. Din cate am auzit eu, exista un cetatean care a dat in judecata primaria unui oras din Romania, deoarece si-a distrus masina din cauza gropilor, dar nu am mai auzit nimic legat de acest proces. Daca ar castiga cetateanul ar fi bine, ca s-ar creea un precedent si
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu am un amic care si-a schimbat pe casco cauciucurile spate si jentile in urma unei mic incident, nustu cum a reusit sigur sa faca bosoalca aia asa mare in ambele cauciucuri plus jentii indoite,el a zic sa a luat o bordura tare.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
gabi1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 19 April 06 From: NEAMT ![]() |
Si cum vrei sa repari masina fara o dovada de la politie?Nu prea te mai primesc in service fara asta.
|
--------------------
1310 / Nova GT '99 /
FORD Focus2 2005 1.6TDCI
...
- nt-yy-yyy
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Iti garantez din surse sigure ca pana acum nu s-a castigat nici un proces cu administratia durumurilor publice.Oamnenii muta treceri de pietoni cand face cate un "pui de smeker" un accident noi suntem prea mici.
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Nu cred ca o sa castigi... ar trebui sa demonstrezi ca masina ta era echipata cu cauciucuri de iarna etc.
Daca-ti rupeai roata vara intr-o groapa, aveai toate sansele. In cazul de fata am dubii. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
masina abia trecuse prin RAR.Pneurile erau de iarna si viteza nu era mare!insa cand te trezesti cu gheata aiurea fara ca afara sa ninga sau sa fie conditii de formare a ghetii!acolo era un canal de colectare a apei si noaptea a fost rece si s-a format un strat de gheata!era intuneric si din pacate nu s-a putut evita!
Dar o sa raman la sfaturile vostre sa-mi repar masina singur,fara sa dau in judecat pe cineva ! |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
"""insa cand te trezesti cu gheata aiurea fara ca afara sa ninga sau sa fie conditii de formare a ghetii!"""
Multi nu realizeaza ca iarna dimineata este polei pe drum,polei care dispare cand da soarele dar nu dispare in zonele cu umbra nici pana seara daca temperatura este negativa.Mai ales in oras se poate vedea fenomenul in zona cu blocuri inalte.Deci atentie ca sunt sectoare de drum unde este uscat si imediat la umbra unui bloc este un polei perfect!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Poti sa demonstrezi ca tatal tau circula cu viteza legala? Din cate stiu, in pasaje sa circula in general cu viteze de pana la 40 km/h, la viteza asta e greu de crezut ca te izbesti asa de tare cum ai spus tu. Daca nu ai dovada urmelor de franare care sa-ti ateste viteza de deplasare, adio proces, n-ai probe, o faci pe propria raspundere!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
In pasajul ala intotdeauna e bine sa circuli incet. Am vazut si eu portiuni de gheata acolo, plus ca mai e o problema legata de nesemnalizarea corespunzatoare: tu mergi cu incredere ca e sens unic, dar iesirea din tunel nu e semnalizata cu "interzis". Deci te poti trezi cu o masina care sa-ti vina din fata.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
@amc
Autorul topicului a postat initial in sectiunea Probleme tehnice CLT... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Amc, iti mai spuneam eu mai demult ca tu citesti incomplet.
Daca citeai de prima oara punctul 1 din comentariul meu te scutea de editari. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Si eu am fost victima poleiului pe 01.01.2007.
Mergeam frumos cu treapta a-3-a, 50km/h pe o strada pavata cu piatra cubica, pe care se asternuse un frumos strat de polei, am virat usor la stanga(asa era strada) si am intrat in "tangaj"(cred ca am scris corect), dupa care am dat in frane si m-am oprit cu roata din dreapta fata fix in bordura. Acu imi trebuie o janta noua ![]() Bine ca nu a fost mai rau. |
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cred ca nu in tangaj ai dat, ci in balans, subvirare, altceva...
tangaj = Mișcare oscilatorie de înclinare a unei nave, a unei aeronave sau a unui vehicul feroviar, efectuată în jurul unei axe transversale Un automobil intrat in tangaj ar trebui sa se balanseze intre puntea fata si puntea spate, ca si cum ar fi suspendata de la jumatate... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Aha...deci am gresit eu, oricum eu la papuc ii zic vapor
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
pana la urma mi-am reparat singur masina.....adica la service (din banii mei).N-ar avea rost sa dau pe nimeni in judecata!
daca nu obtin nimic |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:50 |