Dacia 1300 din 84, merita 700 ROn
![]() ![]() ![]() |
Dacia 1300 din 84, merita 700 ROn
ciprian0813 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 14 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|||
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
La 700 roni nu pot sa zic decat ca este o epava... pune poze daca poti.
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Poze inca nu am,masina e functionala,cu multe piese schimbate inainte de radiere,cu radiere au fost mai multe motive cred decit pur si simplu masina ca stare tehnica,vinzatorul spune ca doar pompa de benzina e defecta ,in rest consuma putin,nu are gauri in tabla,frine avea bune cind mergea ,suspensia spate dublata sa duca greutate,asta am facut si eu pe WV care l-am avut.In rest cind o vasd va spun mai multe,oricum multumesc anticipat de sfaturi.
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
onyx-20 |
![]()
|
![]() Onyx-20 Group: Members Posts: 431 Joined: 10 March 05 From: Suceava ![]() |
ce stai sa te gandesti? 700 ron e o bicicleta!
|
--------------------
Dacia
1300
1976
- SV 03 TMC
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Maine ma duc sa o vad,de nu uit iau si aparatul foto sa fac poze bune,de nu cu telefonul,deci miine elucidem misterul,oricum merci de sfaturi..
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
ciprian0813 |
![]()
|
Am vazut azi masina, am uitat de fotografii,dar nu prea aveam ce,tabla fara gauri majore,dar sub ea se prolifera un chit gros crapat in multe locuri ce cred ca ascundea rugina,la praguri si sub capota a aparut realitatea ,boala ruginii era in floare,altfel carburator demontat,electromotor si pompa benzine demontate erau si defecte,pompa de frina modificata,dubla trecuta pe simplu ,altfel poate in rest era ceva de capul ei,dar tabla ma dezamagit ,am cam renuntat la ea.
|
--------------------
VW
Golf variant
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:29 |