cadillac escalade 2, :)
![]() ![]() ![]() |
cadillac escalade 2, :)
zahei |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 September 03 ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Mare e gradina ta, Doamne!
Stimabile, nu mai ai haz de loc! Mesajul ii este adresat in mod evident d-lui Z. This post has been edited by cris71: 4 Jan 2007, 16:02 |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
username |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 12 October 05 ![]() |
ar fi fain sa-l chem pe sefu de post din comuna sa mai zica si el vreo doua, ca doar e sofer pe logan. din pacate, el n-o prea calcat pe la scoala si nu se descurca in domeniul navigatului si surfatului.
This post has been edited by username: 4 Jan 2007, 16:17 |
--------------------
marca automobil
model automobil
an si versiune
- Numar inmatriculare aram ogoarele!
|
|
zahei |
![]()
|
nu incercati sa ma pacaliti, stiu ca aveti simtul umorului! mi-ati dovedit atunci cand ati inceput sa comparati Loganul cu masinile de fabricatie vestica. atunci am stiut ca ne putem distra de minune impreuna.
![]() |
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Vrei sa te distrezi de minune impreuna cu membrii DC...
![]() Suna ca un anunt de matrimoniale ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu va faceti voi doi cu Z un forum al vostru?
Cadillac Escalade vs.Peugeot 407 Sa va dati singuri warn si sa va banati unul pe celalalt. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
zahei |
![]()
|
nu inteleg replica asta, eu nu vreau sa banez pe nimeni. dimpotriva. sunt aici ca sa-mi beau linistit cafeaua. nu d-aia e cafenea?
|
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|
username |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 12 October 05 ![]() |
|
--------------------
marca automobil
model automobil
an si versiune
- Numar inmatriculare aram ogoarele!
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
interesant alt topic cu aceeasi tenta in curand o sa fie la cafenea
cadillac escalade n+1 topicuri |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo ca tot suntem la caterinca vreau sa spun si eu un lucru serios: ma bucur ca MoneyTalks nu mai este moderator!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai, tot n-ati terminat? Adevarat sau fals mai bine postai imagini cu 740-ul, americanii nu prea stiu sa faca masini. Vad ca vrei sa te orientezi spre Lexus, uite in familie tocmai am luat un FX35. Fa un drive test si iti promit ca pleci cu masina acasa.
Numa´ bine. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
QUOTE(DiMaggio @ 4 Jan 2007, 17:56) Bai, tot n-ati terminat? Adevarat sau fals mai bine postai imagini cu 740-ul, americanii nu prea stiu sa faca masini. Vad ca vrei sa te orientezi spre Lexus, uite in familie tocmai am luat un FX35. Fa un drive test si iti promit ca pleci cu masina acasa. Numa´ bine. in "familie" avem un FX45..se misca mai bine decat Cayenne S, dar sincer e un break putin mai mare care nu e la fel de agil ca un bmw x5 4,8is...si apropo e o mashina facuta special ptr americani..la fel si QX56 fac precizarea ca nu am nici o legatura cu acest nou topic si nu mai vreau sa comentez nimic referitor la Escalade |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Deh, coincidenta, in familie avem si un Cayenne S, (bag poze daca sare lumea, vad ca e obicei) care e peste fx35. O fi facuta pentru americani, dar e contruita de japonezi. La nivel calitativ, nu ai cum sa compari un american cu aproape orice japozez, zic eu.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
QUOTE(DiMaggio @ 4 Jan 2007, 18:07) Deh, coincidenta, in familie avem si un Cayenne S, (bag poze daca sare lumea, vad ca e obicei) care e peste fx35. O fi facuta pentru americani, dar e contruita de japonezi. La nivel calitativ, nu ai cum sa compari un american cu aproape orice japozez, zic eu. nu comentez calitatea japoneza, am zis ca urmatoarea mea mashina va fi un lexus..categoric, dar infinity este divizia de lux a lui Nissan ptr america de nord, raman la parerea ca FX45 se misca mai bine decat cayenne S, |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
cris71 |
![]()
|
![]() Member from Transylvania Group: Members Posts: 53 Joined: 4 October 06 From: Oradea ![]() |
Eu am primit de Craciun un A340 da' nu'mi place, ce zici Zavoiene il schimbi cu Escaladatu'? Mai dau 2 DSN si un Trabant pe langa...
![]() Btw, mai lasa revistele auto si mai ia cate un Hustler, ceva... E avion A340, nu e masina, sa stii... ![]() This post has been edited by cris71: 4 Jan 2007, 19:51 |
--------------------
Renault
Captur
2022 / Intens
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
CRIS!!!!!!!!!!!!!!Frate ...uita de escalade ca sa nu incepem iar.Omul nu a zis nimic de escalade de ce vrei sa intram iar intr-o polemica.
Pana acum zavoianu a fost pe topic.Hai sa ne vedem de treaba. |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Mie-mi place de voi ... sincer ... apreciez foarte mult oamenii cu o vointa de fier ! Dati-i inainte !
![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Nissan fac masini foarte bune , reusind sa faca ceea ce putin producatori reusesc:sa scoata masini pentru orice buzunar care raport pret/calitate sunt undeva foarte sus.
Tin se le aduc aminte carcotasilor ca Nissan produce de la excelenta masina de oras Micra, la masina accesibila Almera , limuzina non-premium Primera , la modele de teren pentru toate gusturile si bine inteles la cele de lux , Infinity. Pentru mine Nissan au un loc special in industria auto si nu regret alegerea facuta pentru un excelent Nissan Primera. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() ![]() Auluiiiiiuuuuu, iar incepe cu Nissanu! Terminati, va rog ca nu mai pot! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by pastrama_stelistu: 4 Jan 2007, 20:44 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
iar a aparut ??? unde e frate masina ??
![]() |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
pastrama |
![]()
|
Dispare imediat, stai linistit.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Da ce are domnule Nissanul? In afara ca e ceva mai scump? Sincer eu vorbesc pentru ca am una acasa si stiu cum e , insa restul ? Nu iti place pentru ca? Motive , nu vorbe in vant.Eu pot sa iti pun ca nu imi place la Logan pentru ca am o turma , pot sa iti zic ce imi palce si ce nu la un Espero ca il am din 96 , dar tu? Da Nissan este o masina extraordinara pentru banii care ii dai pe ea.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Nissanul este in fata scarii iar S350L este in garaj la firma.Sunt curios bunul simt unde este?
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
nu vorbeam cu tine lemon sau sunteti una si aceiasi persoana ??
![]() This post has been edited by B-38-NFS: 4 Jan 2007, 21:19 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Sorry , sincer si eu astept poze mai multe cu Escalatul pentru ca imi place masina
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ajunge.
Daca se vor mai deschide topicuri in directia asta, ele vor fi sterse imediat si fara avertizare. La fel de imediat si la fel de fara avertizare se va lasa cu suspendare pentru initiatori. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 00:42 |